Ένα ατύχημα είχε η Μαρία Ηλιάκη, η οποία δημοσίευσε φωτογραφίες μέσα από το νοσοκομείο. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ανήρτησε δύο φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στις οποίες είναι στο κρεββάτι του νοσοκομείο αλλά ποζάρει χαμογελαστή με το χέρι της να είναι δεμένο με γύψο.
Η Μαρία Ηλιάκη, πριν λίγες μέρες γιόρτασε τα 7 χρόνια σχέσης με τον αγαπημένο της και πατέρα της κόρης της Στέλιο Μανουσάκη.
Η ανάρτηση της Μαρίας Ηλιάκη μέσα από το νοσοκομείο
«Καλή εβδομάδα να ευχηθώ. Όλα λάθος!» έγραψε στην πρώτη φωτογραφία, η Μαρία Ηλιάκη δείχνοντας το σπασμένο χέρι της.
Μαρία Ηλιάκη: «Ευχαριστώ για την φροντίδα γιατρέ μου αγαπημένε»
Λίγο αργότερα η παρουσιάστρια ανάρτησε μία δεύτερη φωτογραφία στην οποία ποζάρει μαζί με τον γιατρό της ορθοπεδικό Κώστα Ιντζόγλου και του λέει: «Ευχαριστώ για την φροντίδα γιατρέ μου αγαπημένε. Για τον επόμενο μήνα θα είμαστε αγκαλίτσα. Ετοιμάσου» έγραψε.
Η Μαρία Ηλιάκη έχει αποκτήσει μια κορούλα και μιλώντας πρόσφατα για τη μητρότητα και τη σχέση της με την επαγγελματική της πορεία, είπε:
«Δεν θα μπω σε αυτό το τρυπάκι, αλλά είμαι και νοικοκυρά και μαμά και εργαζόμενη. Ποτέ δεν έμεινα ανενεργή επαγγελματικά. Θα με ανταμείψει η ζωή για το μικρό διάλειμμα που έκανα για την κόρη μου. Κάθε γυναίκα κάνει ό,τι θέλει στη ζωή της», ανέφερε.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας