Άρης Μουγκοπέτρος: «Νόμιζα ότι ήταν καπνογόνο, θα μπορούσε να ήταν χειρότερα»
Μετά βίας προσπαθούσε ο Άρης Μουγκοπέτρος να συγκρατήσει τα δάκρυά του στο βίντεο μέσα από το νοσοκομείο - «Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα, έχω πίστη στον Θεό»
Εμφανώς συγκινημένος εμφανίστηκε σε βίντεο που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μέσα από το νοσοκομείο, ο γνωστός μουσικός και δεξιοτέχνης του κλαρίνου Άρης Μουγκοπέτρος, ο οποίος έχασε δύο δάχτυλα όταν έσκασε στο χέρι του η κροτίδα.
Αφού ευχαρίστηκε τον κόσμο για τα λόγια συμπαράστασης στην περιπέτειά του, ο νεαρός άνδρας είπε ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα, «να μην μπορούσα να ξαναδώ τα παιδάκια μου και να τα πάρω αγκαλιά».
Ο Άρης Μουγκοπέτρος πρόσθεσε στη συνέχεια ότι «την πάτησε» από τον μεγαλύτερό του φόβο, που είναι οι κροτίδες, αφού ούτε στην Ανάσταση πήγε ακριβώς λόγω του φόβου ότι μπορούν να πάθουν κάτι τα παιδιά του ή ο ίδιος.
«Έχασα ό,τι πολυτιμότερο είχα μετά τα μάτια μου, γιατί αλλιώς δεν θα μπορούσα να δω τα παιδιά μου»
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Πώς βρέθηκε η κροτίδα στα χέρια του
Ο ίδιος εξήγησε στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram ότι η κροτίδα βρέθηκε στα χέρια του από θαμώνα του μαγαζιού κι εκείνος νόμιζε ότι ήταν καπνογόνο γιατί πολλοί έρχονται σε πανηγύρια με καπνογόνα. «Έχοντας στον νου μου ότι αυτό είναι απλώς ένα καπνογόνο, το κράτησα σαν πανίβλακας κι έχασα πραγματικά ό,τι πιο πολύτιμο είχα πέρα από τα μάτια μου, γιατί αλλιώς δεν θα μπορούσα να δω τα παιδιά μου».
«Έχω πίστη στον Θεό, έχω πίστη σ’ εσάς, όλα αυτά τα χρόνια αυτό που έχω κερδίσει από εσάς είναι η αγάπη σας. Θα επιστρέψω δυνατός» κατέληξε προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του.
Το σοκαριστικό ατύχημα σημειώθηκε στις 6 το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα, όταν ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου βρισκόταν στη σκηνή κατά τη διάρκεια παραδοσιακού γλεντιού στα Τριπόταμα Αχαΐας. Η κροτίδα έσκασε μπροστά σε δεκάδες άτομα που συμμετείχαν στο λαϊκό γλέντι, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση καθώς ο κόσμος προσπαθούσε να καταλάβει τι συνέβη.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Νωρίτερα, ο Άρης Μουγκοπέτρος είχε αναρτήσει μια χαμογελαστή φωτογραφία του για να ευχηθεί: «Πάσχα… Γιορτή της αγάπης! Μια ευκαιρία να κοιτάξουμε μπροστά με ελπίδα αλλά και γύρω μας με αγάπη! Εύχομαι το φως της Ανάστασης να χαρίζει αισιοδοξία, χαρά, ελπίδα, αδελφοσύνη, αγάπη και δύναμη! Χριστός Ανέστη». Λίγες ώρες μετά, συνέβη το τραγικό ατύχημα.
Δικογραφία από την ΕΛ.ΑΣ.
Μετά από επέμβαση διάρκειας 2 ωρών, οι γιατροί αναγκάστηκαν να ακρωτηριάσουν δυο δάκτυλα του χεριού του.
Σύμφωνα με το MEGA, η ΕΛ.ΑΣ. σχηματίζει δικογραφία σε βάρος του γνωστού μουσικού για την παραβίαση του νόμου περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων.
- Πάτρα: Ξέφυγε τον κίνδυνο το 5 μηνών βρέφος με μηνιγγίτιδα – «Έχει κερδίσει την μάχη για την ζωή»
- Κατασκευάζεται υπόγειο πάρκινγκ στο Δήμο Νέας Ιωνίας
- Ο Ολυμπιακός αποχαιρέτησε τον θρύλο Σωτήρη Γκαβέζο (pics)
- Μπραντ Πιτ: Τα γυρίσματα σε ιπτάμενο δελφίνι εποχής 80s στην Ύδρα
- Βουλή: Άρση ασυλίας Μαρκόπουλου και κόντρα με Κωνσταντοπούλου: «Είστε πολιτική χούλιγκαν, μπροστά σας ο Λεβέντης είναι statesman»
- Ηχηρή παρέμβαση Σαμαρά: Οι εξελίξεις δικαιώνουν τις ανησυχίες μου – Αυτά δεν λέγονται ήρεμα νερά
- Τέμπη: Μαθητές από εννέα χώρες στο σημείο της τραγωδίας – Κρέμασαν μαύρους χαρταετούς με το μήνυμα «Δικαιοσύνη»
- Ιθάκη: Αναβαθμίζεται πλήρως το Αρχαιολογικό Μουσείο του νησιού
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 25.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/francisco-moreno-U8kQFsu9vzw-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442