«Ταμπού» στο MEGA: Ο Έκτορας καυγαδίζει έντονα με την Πέρσα στο νέο επεισόδιο
Η Ματίνα χωρίζει τον Χρυσόστομο, εξαιτίας της αδυναμίας της να ανταποκριθεί σ’ αυτή τη σχέση όπως πρέπει.
Ζήσης έρχεται πιο κοντά με την Πέρσα, προκαλώντας την έκρηξη του Έκτορα στο νέο επεισόδιο της δραματικής σειράς του MEGA, «Ταμπού», την Πέμπτη 10 Απριλίου στις 00:10, στο MEGA.
Τα συναισθήματα της Θεώνης για τον Σταύρο φουντώνουν, την ώρα που η Ματίνα παίρνει αποστάσεις από τον Χρυσόστομο. Ο Κυριάκος και η Μυρτώ έρχονται και πάλι κοντά, όσο η Αλεξάνδρα αισθάνεται την ανάγκη να εξομολογηθεί την αλήθεια στον Μηνά.
Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο του «Ταμπού»
Πέμπτη 10 Απριλίου (Επεισόδιο 37): Ο τρυφερός τρόπος του Ζήση, κερδίζει την καρδιά της Πέρσας που δέχεται να είναι μαζί, γεγονός που θα προκαλέσει την αντίδραση του Έκτορα. Στο μεταξύ, ο Λουκιανός με τη Μάρθα, ο Σταύρος με την Αγλαΐα, αλλά και ο Έκτορας με τη Μελία συνεχίζουν την εκδρομή τους στα Τζουμέρκα, ενώ στα Γιάννενα η Θεώνη βασανίζεται από συναισθήματα ζήλιας.
Ο Γαβριήλ συναντά τυχαία τον Νεκτάριο και νιώθει άσχημα από την εγκάρδια συμπεριφορά του απέναντί του. Η Ματίνα χωρίζει τον Χρυσόστομο, εξαιτίας της αδυναμίας της να ανταποκριθεί σ’ αυτή τη σχέση όπως πρέπει.
Επιστρέφοντας στα Γιάννενα, η Μάρθα κι ο Λουκιανός χαίρονται πολύ που βρίσκουν τον Κυριάκο να είναι και πάλι μαζί με τη Μυρτώ. Πέρσα και Έκτορας κάνουν εκπομπή στο ραδιόφωνο και με μια μικρή αφορμή ξεκινάνε έναν τεράστιο καβγά.
Η Μελία άναυδη ακούει τον Έκτορα να της λέει πως έκλεισε τον κοινό τραπεζικό τους λογαριασμό και στο εξής θα έχει ο καθένας τον δικό του. Η Αλεξάνδρα με αφορμή ένα γεγονός, τρέχει εκτός εαυτού στο σπίτι του Μηνά και θέλει να του τα εξομολογηθεί όλα για να την βοηθήσει!
Πρωταγωνιστούν
Μέμος Μπεγνής, Κατερίνα Μισιχρόνη, Θεοχάρης Ιωαννίδης, Χρύσα Μιχαλοπούλου, Ιάσονας Χρόνης, Δώρα Μπηλιώνη, Νίκη Βακάλη, Νικόλας Μακρής
Στον ρόλο της Ελένης, η Μυρτώ Αλικάκη
Μηνάς: ο Γιωργής Τσαμπουράκης
Λευτέρης Ζαμπετάκης
Στον ρόλο του Σταύρου, ο Χριστόδουλος Μαρτάς
Βασιλική Κυπραίου, Αστέρω Κυπριανού
Συμμετέχουν
Μάριος Μαριόλος, Μαρίλια Μητρούση, Σεμέλη Μητροπούλου, Κάτια Νεκταρίου, Νίκος Μανωλάς, Ανδρέας Γιαννακούλας, Ερατώ Μανδαλενάκη, Εβίτα Αγαΐτση, Σταύρος Χατζατριάν, Θάνος Λάμπρου, Χριστιάνα Βατίστα
Στον ρόλο της Ματίνας, η Αθηνά Ροδίτου
Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου
Σενάριο: Βάνα Δημητρίου
Σκηνοθέτες: Αντρέας Γεωργίου, Γιώργος Ευαγγέλου
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Ραφαέλλος Γεωργίου, Στέλιος Ευτυχίου, Γιώργος Τσεριώτης
Πρωτότυπη Μουσική: Χρίστος Στυλιανού
Επιμέλεια Μουσικής: Πέτρος Σεργάκης
Executive Producer: Κούλλης Νικολάου
Εκτέλεση Παραγωγής: G&N Make it productions Ltd
Παραγωγή: Alter Ego Media S.A.-MEGA
ΠΕΜΠΤΗ 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 00:10
#Tampou
- Λονδίνο: Στάρμερ, Μακρόν και Μερτς θα συζητήσουν με τον Ζελένσκι το σχέδιο Τραμπ για την Ουκρανία
- Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός – Ο Στρεφέτσα έκανε το 3-0 για τους πρωταθλητές (vids)
- «Είναι σαν να μας σκοτώνουν τα παιδιά» – Αγρότης λύγισε αποχαιρετώντας τα 450 πρόβατά του λόγω ευλογιάς
- Μαινόμενος Μασκ μετά το πρόστιμο 120 εκατ. ευρώ στο X: Καταργήστε την Ευρωπαϊκή Ένωση
- «Αιμορραγία» στελεχών στην Apple – Μένει πίσω στην AI επανάσταση;
- Πλήρης κυριαρχία του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο με τον ΟΦΗ: 2 γκολ και 18-0 τελικές (pic, vids)
- Παράνομο πορνό, χάπια στύσης, κίνδυνος απέλασης: Μπόνι Μπλου και 17 άνδρες συνελήφθησαν στο Μπαλί
- Παραμένουν τα προβλήματα στον σιδηρόδρομο από την κακοκαιρία – Με λεωφορεία το Λειανοκλάδι – Λάρισα – Λειανοκλάδι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 06.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-eser-tokas-54876734-25854069-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442