Ο Σπλίτερ και ένα «καυτό» καλοκαίρι στη Euroleague: H Παρί, το ΝΒΑ και οι… ισπανικές σειρήνες
Ο Τιάγκο Σπλίτερ δεν έχει συμβόλαιο μετά το καλοκαίρι και απασχολεί όλη τη Euroleague – Το «καυτό» καλοκαίρι για τον Βραζιλιάνο, το ΝΒΑ και η Ισπανία.
Η Παρί αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη της Euroleague τη φετινή σεζόν, παίζει εξαιρετικό μπάσκετ στα πρότυπα του ΝΒΑ και διεκδικεί την είσοδο της στην οκτάδα, με τον Τιάγκο Σπλίτερ να είναι ο άνθρωπος που οφείλεται στην εξαιρετική εικόνα της γαλλικής ομάδας.
Ο Βραζιλιάνος τεχνικός έχει ανεβάσει επίπεδο την ομάδα του, ο Τι Τζέι Σορτς παίζει σαν… ΜVP και όλα τα μάτια είναι στραμμένα στον Σπλίτερ. Ο πρώην παίκτης των Σπερς απασχολεί ήδη αρκετές ομάδες στη Euroleague, ενώ υπάρχουν κλεφτές ματιές και από το ΝΒΑ.
Ο Σπλίτερ από την πλευρά του έχει επαφές με την Παρί για νέο συμβόλαιο, μιας και λήγει το καλοκαίρι και αναμένεται να γίνει χαμός για την απόκτηση του. Ο Βραζιλιάνος προπονητής αρέσει πολύ στην… Ισπανία και στις Μπαρτσελόνα και Μπασκόνια και δεν αποκλείεται να αποχωρήσει από την Παρί, αν κάποια εκ των δύο του κάνει πρόταση με ένα καλό πρότζεκτ και με στόχο να διεκδικήσει τη Euroleague τη νέα σεζόν.
Αναλυτικά όσα αναφέρουν στο εξωτερικό για τον Σπλίτερ:
«Η Παρί είναι η μεγαλύτερη έκπληξη της EuroLeague. Λίγοι περίμεναν την Παρί να είναι άμεσα ανταγωνιστική για τα πλέι-οφ, ειδικά με έναν νέο προπονητή σαν τον Τιάγκο Σπλίτερ. Παρόλα αυτά, το μέλλον του είναι υπό συζήτηση, επειδή το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου τελειώνει στο φινάλε της σεζόν», αναφέρει ο Οράσιο Κάουκι στο «Backdoor Podcast».
«Υπάρχουν μερικές φήμες για άλλες ομάδες, ειδικά από την Ισπανία. Για παράδειγμα, το όνομα του ακούγεται για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα, όπου το μέλλον του Χοάν Πενιαρόγια δεν είναι δεδομένο. Επίσης, το μέλλον του Πάμπλο Λάσο στη Μπασκόνια δεν είναι δεδομένο αφού τα αποτελέσματα είναι απογοητευτικά. Υπάρχει μια αίσθηση πως η Παρί κινδυνεύει να χάσει τον Σπλίτερ και τα βασικά της γρανάζια το καλοκαίρι», σημειώνει ο Ιταλός.
- Χαμός στις ΗΠΑ με τον Λεμπρόν Τζέιμς
- Μεγάλη αλλαγή στον κανονισμό του οφσάιντ προανήγγειλε ο Ινφαντίνο – Πώς θα αλλάξει το ποδόσφαιρο
- «Ο Γιαμάλ είναι ο παίκτης του μέλλοντος»
- Τζολάκης και Ποντένσε είχαν 100% επιτυχία στο challenge του Ολυμπιακού για τη Euroleague! (vid)
- Ο Έμερι θέλει να πιάσει στον… ύπνο την Άρσεναλ
- Ολυμπιακός – ΟΦΗ: Η ενημέρωση των «ερυθρόλευκων» για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια του Betsson Super Cup
- Ο πυγμάχο, Άντονι Τζόσουα ενεπλάκη σε τροχαίο με δύο νεκρούς (vid+pics)
- Αρτέτα: «Θέλουμε φρούριο το Emirates, κάθε αντίπαλος να υποφέρει»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 29.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ken-cheung-yHST1WmTqzI-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442