Γκουαρντιόλα: «Η σεζόν είναι πολύ άσχημη και δεν αλλάζει ακόμα και αν κατακτήσουμε το FA Cup»
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα μίλησε για το ματς του FA Cup με αντίπαλο την Μπόρνμουθ και αναφέρθηκε στην κάκιστη χρονιά της Σίτι, η οποία όπως ανέφερε δεν φτιάνει ακόμα και αν κατακτήσει το Κύπελλο Αγγλίας
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα μίλησε ενόψει της της Μάντσεστερ Σίτι με την Μπόρνμουθ για την προημιτελική φάση του FA Cup και αναφέρθηκε στην άκρως αποτυχημένη χρονιά της ομάδας του.
Ο τεχνικός των πρωταθλητών Αγγλίας ανέφερε ότι τόσο η κατάκτηση του Κυπέλλου, όσο και η πρόκριση στο Champions League μέσω της τετράδας της Premier League δεν μπορούν να φτιάξουν την εφετινή σεζόν για τους «πολίτες».
Αναλυτικά όσα είπε ο Γκουαρντιόλα:
«Φυσικά, θα είναι πολύ ωραίο το να φτάσουμε μέχρι τον τελικό του FA Cup και να πάρουμε το τρόπαιο ή το να προκριθούμε στο Champions League. Είμαι σίγουρος ότι αυτή την στιγμή θα θεωρηθούν μεγάλες επιτυχίες. Αλλά η σεζόν μας είναι πολύ κακή και αυτή είναι η πραγματικότητα. Φυσικά θέλουμε να κατακτήσουμε ένα ακόμα τρόπαιο.
Αλλά δεν πρόκειται να αλλάξει το πώς έχουμε συμπεριφερθεί κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν, ακόμα και προκριθούμε στο Champions League ή αν κατακτήσουμε το Κύπελλο».
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
«Παλικάρι» η Νιούκαστλ, έπαιζε πάνω από 50 λεπτά με δέκα παίκτες, αλλά κατέκτησε σπουδαία νίκη με γκολ του Όσουλα στο φινάλε, επικρατώντας με 2-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας για 7η φορά στην Ιστορία της και πρώτη μετά το 2020, όταν και κατέκτησε το δεύτερο τρόπαιό της στη διοργάνωση, προκρίθηκε η Ρεάλ Σοσιεδάδ.
Με ένα γκολ του Σάκα η Άρσεναλ πέρασε από την έδρα της Μπράιτον με 1-0 και άφησε επτά βαθμούς πίσω τη Μάντσεστερ Σίτι. Εμφατικό διπλό με φόντο την τετράδα για την Τσέλσι, νίκη-ανάσα για τη Γουέστ Χαμ.