Το ΠΑΣΟΚ αντικατέστησε τη Λιακούλη στην προανακριτική – Ο λόγος που αναφέρει
Στη θέση της Ευαγγελίας Λιακούλη μπήκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Παύλος Χρηστίδης - Τι αναφέρει το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ για την αντικατάστασή της
Σε αντικατάσταση της βουλεύτριας Λάρισας Ευαγγελίας Λιακούλη από την προανακριτική επιτροπή προχώρησε το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής. Στη θέση της μπήκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Παύλος Χρηστίδης.
Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, η κ. Λιακούλη βρίσκεται σε προγραμματισμένη περιοδεία στον νομό Θεσπρωτίας στο πλαίσιο των περιφερειακών συνεδρίων, επισυνάπτοντας σχετική αφίσα.
Σημειώνεται ότι άλλοι δύο βουλευτές που συμμετέχουν από το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στην προανακριτική επιτροπή είναι η Μιλένα Αποστολάκη και ο Γιώργος Μουλκιώτης.

Η αφίσα που δείχνει την περιοδεία που βρίσκεται η Ευαγγελία Λιακούλη
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ:
«Το Πρώτο Θέμα μας πληροφόρησε ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης «έκοψε» την Ευαγγελία Λιακούλη από την προανακριτική επιτροπή.
Το σύστημα Μητσοτάκη δίνει τα ρέστα του για να πλήξει το ΠΑΣΟΚ. Καμία έκπληξη.
Και τώρα η αλήθεια: Η Ευαγγελία Λιακούλη βρίσκεται σε κλιμάκιο στον νομό Θεσπρωτίας ενόψει του περιφερειακού συνεδρίου Ηπείρου, προγραμματισμένο εδώ και εβδομάδες.
Η αντικατάσταση των μελών των επιτροπών όταν απουσιάζουν, γίνεται πάντα για να τηρείται η αριθμητική ισορροπία συμπολίτευσης-αντιπολίτευσης.
Στο Πρώτο Θέμα και τους μιντιακούς βραχίονες της Νέας Δημοκρατίας επισυνάπτουμε το δημόσια αναρτημένο πρόγραμμα του κλιμακίου στο οποίο είναι επικεφαλής η κ. Λιακούλη, για να το καλύψουν δημοσιογραφικά».
Τι συνέβη χθες μεταξύ Λιακούλη και Ανδρουλάκη
Υπενθυμίζεται ότι χθες σημειώθηκε ένταση μεταξύ της βουλεύτριας Λάρισας και του Νίκου Ανδρουλάκη κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας. Η κ. Λιακούλη τόνισε πως δεν είχε ενημερωθεί για σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στη Χαριλάου Τρικούπη σχετικά με τη στάση του κόμματος απέναντι στο αίτημα του Χρήστου Τριαντόπουλου. Παράλληλα φέρεται να εξέφρασε παράπονα σχετικά με την αξιοποίησή της στην υπόθεση.
Απαντώντας ο κ. Ανδρουλάκης υπογράμμισε πως δεν έγινε καμία τέτοιου είδους σύσκεψη στη Χαριλάου Τρικούπη. «Αν ήρθες εδώ να δημιουργήσεις εντυπώσεις και να τινάξεις στον αέρα την κοινοβουλευτική ομάδα δεν στο επιτρέπω», φέρεται να είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, ζητώντας να μην υπονομεύεται η ενότητα της παράταξης. Παράλληλα φέρεται να τόνισε σε μια αποστροφή του λόγου του «κυρία μου άκουσε να σου πω», για να απαντήσει η κ. Λιακούλη «δεν είμαι η κυρία σου, είμαι εκλεγμένη βουλευτής του κόμματος».
Η βουλεύτρια του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ πρόσθεσε πως δεν δέχεται τις κατηγορίες και αναφέρθηκε στην περίοδο που ήταν γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας.
- Τενεσί: 32χρονη σκότωσε τους δύο γιους της και την 88χρονη γιαγιά της και μετά αυτοκτόνησε
- Στρες: Τέσσερις τεχνικές για να το καταπολεμήσεις
- Ανατροπές στη φορολογία φέρνει το 2026 για ελεύθερους επαγγελματίες
- Hi-tech «στρατηγείο» για τον έλεγχο του Αιγαίου – Επιτήρηση σε πραγματικό χρόνο
- Συνταγή: Βελούδινη πρασόσουπα
- Βενεζουέλα: Η προσωρινή πρόεδρος δημιούργησε επιτροπή για την απελευθέρωση του Νικολάς Μαδούρο
- Τα δύο συστατικά για ένα επιτυχημένο πρωινό
- Καιρός: Θυελλώδεις νοτιάδες σε Ιόνιο και Αιγαίο – Πού θα έχει ισχυρές βροχές και καταιγίδες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 05.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/cody-board-w59DM6d6uxM-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442