Γκαρά: Ο ανασχηματισμός είναι ένα επικοινωνιακό παιχνίδι για να αλλάξει λίγο η ατζέντα
«Ουσιαστικά αλλάζουν τα κουστούμια στην γκαρνταρόμπα, ωστόσο είναι οι πολιτικές που μετράνε και όχι τα πρόσωπα που θα τις εκφράσουν», υπογράμμισε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ
«Ο κ. Μητσοτάκης είναι πάρα πολύ ζορισμένος από τις αποκαλύψεις της συγκάλυψης σε ό, τι αφορά τα Τέμπη, αλλά και της καταστροφικής πολιτικής που ασκεί στο σύνολο, με αρνητικές επιπτώσεις για την κοινωνία», επισήμανε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Νατάσα Γκαρά.
Ακολούθως η κ. Γκαρά τόνισε, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Blue Sky, πως «άρα ο ανασχηματισμός ουσιαστικά τι είναι; Ένα επικοινωνιακό παιχνίδι για να αλλάξει λίγο η ατζέντα στα μέσα ενημέρωσης και στον δημόσιο λόγο». Σύμφωνα με την ίδια, «ουσιαστικά αλλάζουν τα κουστούμια στην γκαρνταρόμπα, ωστόσο είναι οι πολιτικές που μετράνε και όχι τα πρόσωπα που θα τις εκφράσουν».
Όσον αφορά την ακρίβεια, η κ. Γκαρά υπογράμμισε ότι «δεν ξέρω σε ποια χώρα ζουν τα στελέχη της ΝΔ, αλλά στα βασικά αγαθά εδώ και πέντε χρόνια έχουμε αυξήσεις. Στα τρόφιμα και στα βασικά αγαθά, 40% αυξήσεις. Πέφτουν 0,2% και χειροκροτούν τα στελέχη της ΝΔ. Ο κόσμος δεν μπορεί να πληρώσει ούτε το νοίκι, ούτε το σούπερ μάρκετ, ούτε το ρεύμα, ούτε το νερό του».
«Αυτό που εμείς κατακρίνουμε είναι ότι οι πολιτικές της κυβέρνησης»
Η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ πρόσθεσε πως «βγήκαν δύο εκατομμύρια άνθρωποι στον δρόμο. Και τι ζήτησαν; Αξιοπρέπεια, Δικαιοσύνη, Αλήθεια. Οξυγόνο. Οξυγόνο, όχι μόνο για τα Τέμπη. Οξυγόνο στην τσέπη μας, οξυγόνο στην εργασία, οξυγόνο στην αξιοπρέπειά μας και στη ζωή μας».
Συνέχισε λέγοντας ότι «το 13% της κοινωνίας μας, του ελληνικού πληθυσμού, ζει σε καθεστώς ακραίας φτώχειας. Είναι πολύ μεγάλο αυτό το κομμάτι για ευρωπαϊκή, σύγχρονη χώρα. Αυτό που εμείς κατακρίνουμε είναι ότι οι πολιτικές της κυβέρνησης αυξάνουν τις κοινωνικές ανισότητες και τις οικονομικές ανισότητες. Βγάζουν υπερκέρδη συγκεκριμένες εταιρείες, όπως οι εταιρείες ενέργειας. Γι’ αυτό και καλούμαστε να πληρώνουμε 130, 150, 180 ευρώ το μήνα για ρεύμα. Βγάζουν υπερκέρδη οι τράπεζες, βγάζουν υπερκέρδη οι εταιρίες ενέργειας, βγάζουν υπερκέρδη τα σούπερ μάρκετ και συγκεκριμένες εταιρείες».
Τέλος, για τον βανδαλισμό στο μουσείο από τον βουλευτή της Νίκης, η κ. Γκαρά είπε πως «είναι μια καταδικαστέα πράξη ο βανδαλισμός. Ζούμε στο 2025 και δεν θα επιτρέψουμε να επανέλθει ο Μεσαίωνας με τέτοιες πρακτικές. Γιατί αν κατεβάζουμε και σπάμε έργα τέχνης, η επόμενη κίνηση είναι να καίμε βιβλία. Η επόμενη κίνηση είναι να σκοτώνουμε ανθρώπους για τις απόψεις τους. Με τα άρθρα 14 και 15 του Συντάγματος προστατεύεται η ελευθερία της έκφρασης και η ελευθερία της τέχνης».
- Ιντιάνα: Μπλόκο στον Τραμπ και από Ρεπουμπλικανούς για τον ανασχεδιασμό του εκλογικού χάρτη
- Γυμναστική: Το μυστικό για να γίνει μέρος της καθημερινότητάς σας
- Αίθριος ο καιρός την Παρασκευή – Έως 20 βαθμούς η θερμοκρασία
- Ακίνητα: Πότε συμφέρει η αγορά παλαιάς ή νέας κατοικίας – Τα 10 σημεία ελέγχου
- Συνταξιοδότηση στο παρά πέντε
- ΕΝΦΙΑ: Τα δύο «κλειδιά» για φορο-εκπτώσεις
- Το beef του Ράσελ Κρόου με το Gladiator II συνεχίζεται – «Δεν εκτίμησαν την πρώτη ταινία»
- Θέλει τρόπο: Το μυστικό των επιτυχημένων ανθρώπων για να «πιάνουν» τους στόχους τους
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442