Η χθεσινή βραδιά ήταν ιστορική για τον Ολυμπιακό! Οι «ερυθρόλευκοι» του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ διέλυσαν με το ευρύ 6-0 την ΑΕΚ και ουσιαστικά έκλεισαν θέση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος (ΟΑΚΑ, 17/5).
Ξένοι πρώην παίκτες των Πειραιωτών είδαν το ματς του Φαλήρου και πανηγύρισαν τη νίκη του Ολυμπιακού, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά πως όσοι περνούν από τον σύλλογο δένονται με την ομάδα του μεγάλου λιμανιού.
Ο Ντάνιελ Ποντένσε παρακολούθησε από την τηλεόραση τη θρυλική εξάρα και πανηγύρισε τη μεγάλη νίκη των Κυπελλούχων Ευρώπης. Μάλιστα, ο νυν ποδοσφαιριστής της Αλ Σαμπάμπ δημοσίευσε στόρι στο Instagram και έκανε επισήμανση τους Ζέλσον Μαρτίνς και Αγιούμπ Ελ Κααμπί.
Δείτε το σχετικό story του Ποντένσε:
Επίσης, ο Κέβιν Μιραλάς σχολίασε κάτω από το post της ΠΑΕ Ολυμπιακός με το τελικό σκορ του αγώνα και σχολίασε το εξής: «Το ξέρω αυτό το συναίσθημα». Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βέλγος είχε αγωνιστεί και είχε σκοράρει στο προηγούμενο 6-0 των Πειραιωτών κόντρα στην ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», στις 20 Μαρτίου 2011.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Σε ένα ματς στο οποίο έγινε ροντέο στο τέλος, η Μίλαν έσωσε τον βαθμό με γκολ του Λεάο στο 90+2' - Θα πρέπει να λέει και «ευχαριστώ» στη Τζένοα η οποία έχασε πέναλτι με τον Στάντσιου στο 90+9'.
Οι χρήστες του TikTok θα έχουν αποκλειστική πρόσβαση σε στιγμιότυπα αγώνων και σε βίντεο από τα παρασκήνια. Ακόμη, σε συνεντεύξεις πρωταγωνιστών και σε ηχογραφήσεις από κάμερα θώρακος διαιτητή