Εκπληκτικό ξεκίνημα έχει κάνει ο Ολυμπιακός στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο την ΑΕΚ, ο οποίος διεξάγεται αυτή την ώρα στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Μόλις στο 9′ προηγήθηκαν οι «ερυθρόλευκοι» και δέκα λεπτά αργότερα επετεύχθη το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων. Στο 19′ ο Γιάρεμτσουκ έκλεψε μετά το λάθος του Μουκουντί, έδωσε στον Όρτα και αυτός σαν σε… προπόνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Στρακόσα για το 2-0 του Ολυμπιακού.
Δείτε το 2-0:
Και τρία λεπτά μετά έγινε και το 3-0! Ο Όρτα έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Γιάρεμτσουκ «εκτέλεσε» από κοντά τον Στρακόσα για το 3-0 του Ολυμπιακού!
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ερχόμενος από τον πάγκο, ο Ταϊρίκ Τζόουνς κατάφερε να αλλάξει τον ρυθμό του αγώνα με τη Μακάμπι, προφέροντας παράλληλα και θέμα στους οπαδούς του Ολυμπιακού.
LIVE: Μπόντο/Γκλιμτ – Μάντσεστερ Σίτι. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την αναμέτρηση Μπόντο/Γκλιμτ – Μάντσεστερ Σίτι για την 7η αγωνιστική της League Phase του Champions League.