Κίνηση: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό – Καθυστερήσεις σε Κηφισίας και Αττική Οδό
Μεγάλες καθυστερήσεις αντιμετωπίζουν οι οδηγοί και σήμερα σε μεγάλους δρόμους της Αθήνας, με τα σημαντικότερα προβλήματα να εντοπίζονται στον Κηφισό, την Κηφισίας και την Αττική Οδό
Για ακόμα μία μέρα καθυστερήσεις αντιμετωπίζουν οι οδηγοί στους δρόμους της Αθήνας, με την κίνηση να γίνεται με ιδιαίτερα αργούς ρυθμούς στον Κηφισό, την Κηφισίας και την Αττική Οδό.
Πού εντοπίζονται προβλήματα στην κίνηση
Στον Κηφισό, στο ρεύμα προς Πειραιά η κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη από το ύψος της Λυκόβρυσης μέχρι και τη λεωφόρο Αθηνών.
Εξίσου σοβαρά είναι τα προβλήματα και στο ρεύμα προς Λαμία, με τις καθυστερήσεις να εκτείνονται από τη λεωφόρο Αθηνών μέχρι και τη Νέα Φιλαδέλφεια.
Προβλήματα εντοπίζονται και στην Αττική Οδό, στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο, αλλά και προς Ελευσίνα.
Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο: 10΄-15΄στην έξοδο για Λαμία, 10΄-15΄από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Κηφισίας. Καθυστερήσεις 5΄-10΄στην έξοδο για Λαμία στο ρεύμα προς Ελευσίνα. https://t.co/QrSJadlyxB
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.