Σημαντικό κυκλοφοριακό πρόβλημα εντοπίζεται στους δρόμους της Αττικής, ιδιαίτερα στις περιοχές με αυξημένη εμπορική δραστηριότητα.
Οι οδηγοί θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για μεγάλες καθυστερήσεις, ειδικά σε κεντρικούς οδικούς άξονες, όπως:
Λεωφόρος Κηφισίας
Αττική Οδός
Περιοχές Κηφισιάς και Νέας Ερυθραίας
Κέντρο της Αθήνας
Αιγάλεω
Οι οδηγοί κινούνται με πολύ χαμηλές ταχύτητες και στα δύο ρεύματα επί της λεωφόρου Κηφισίας, με την κίνηση στο ρεύμα προς Αθήνα να ξεκινά από το “Δαχτυλίδι” και να καταλήγει στο ύψος του Avenue, ενώ στο ανοδικό ρεύμα, από το ύψος Χαλανδρίου.
Στην Κηφισιά οι δυσκολίες ξεκινούν από το Ζηρίνειο μέχρι και το Κεφαλάρι, ενώ πολύ αυξημένη κίνηση συναντούν οι οδηγοί και στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας από τη Χαριλάου Τρικούπη στο ρεύμα προς Πολιτεία.
Στο κόκκινο και το κέντρο της Αθήνας
Με προβλήματα διεξάγεται η κυκλοφορία και επί της λεωφόρου Β. Σοφίας στο ρεύμα προς Αθήνα, από το ύψος του Χίλτον, ενώ στο κόκκινο βρίσκεται και η Σταδίου στο ρεύμα προς Αθήνα.
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την τελευταία επίσημη ενημέρωση από την Αττική Οδό οι καθυστερήσεις από Μεταμόρφωση έως κόμβο Κηφισίας ξεπερνούν τα 20 λεπτά.
Δύσκολη η κατάσταση σε Κηφισίας, Αττική Οδό και Κηφισιά
Σύμφωνα με την τελευταία επίσημη ενημέρωση από την Αττική Οδό οι καθυστερήσεις από Μεταμόρφωση έως κόμβο Κηφισίας ξεπερνούν τα 20 λεπτά.
Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο 15′-20′ από Μεταμόρφωση έως και την έξοδο Κηφισίας. Μεγάλες καθυστερήσεις επί της Λ. Κηφισίας προς Αθήνα.
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59