Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις για «φρουτάκια» σε μαγαζί – Κατασχέθηκαν 18 υπολογιστές
Οι πελάτες του καταστήματος στη Θεσσαλονίκη εντοπίστηκαν να παίζουν διάφορα τυχερά παιχνίδια εντός του καταστήματος, ενώ οι αρχές πέρασαν χειροπέδες και ιδιοκτήτη του εν λόγω καταστήματος
Στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων, που εμπλέκονται σε υπόθεση με παράνομα τυχερά παιχνίδια στη Θεσσαλονίκη, προχώρησε το τμήμα Δίωξης Οικονομικών Εγκλημάτων της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος.
Ειδικότερα, το απόγευμα του Σαββάτου 4 Ιανουαρίου, μετά από έλεγχο, συνελήφθησαν τρεις πελάτες καταστήματος στην ανατολική Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην περιοχή της Δελφών. Εντοπίστηκαν να παίζουν διάφορα τυχερά παιχνίδια εντός του καταστήματος, ενώ οι αρχές πέρασαν χειροπέδες και ιδιοκτήτη του εν λόγω καταστήματος.
Πώς ενεργούσαν οι υπάλληλοι
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, κατά τον έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι η προσωρινά υπεύθυνη, ενεργώντας για λογαριασμό του ιδιοκτήτη του καταστήματος, είχε εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία 18 ηλεκτρονικούς υπολογιστές και επέτρεπε σε πελάτη του καταστήματος να παίζει «φρουτάκια» μέσω ίντερνετ.
Παράλληλα, άλλη υπάλληλος του καταστήματος διαχειρίζονταν τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές μέσω δύο άλλων ηλεκτρονικών υπολογιστών, που λειτουργούσαν ως servers, άλλαζε την εικόνα που εμφανίζεται στις οθόνες των υπολογιστών, για να μη γίνει αντιληπτή η παράνομη δραστηριότητα.
Στο πλαίσιο των ερευνών συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
– 18 πλήρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές και -2- πλήρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές, που λειτουργούσαν ως κεντρική μονάδα ελέγχου και διαχείρισης (server),
– το χρηματικό ποσό των 590 ευρώ,
– Δύο τηλεχειριστήρια και χειρόγραφες σημειώσεις.
Όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ, οι συλληφθείσες υπάλληλοι του καταστήματος οδηγήθηκαν στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή, ενώ ο παίκτης αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή Εισαγγελέα.

Στιγμιότυπο από τα ευρήματα της ΕΛ.ΑΣ στο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη
- Λήμνος: Μετράει ζημιές η Μύρινα από τη σαρωτική κακοκαιρία – Ποτάμια οι δρόμοι, ζημιές σε σπίτια και καταστήματα
- Πολονάρα: «Όταν μου είπαν ότι έχω λευχαιμία, σκέφτηκα να αυτοκτονήσω – Η γυναίκα μου με κράτησε στη ζωή»
- Αναστάσιος Ράμμος: «Έτσι γλίτωσα από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ»
- Shein – Temu: Τέλος στα φθηνά δέματα από Κίνα – Τι αλλάζει
- Μουρτζούκου: «Έλεγα από την αρχή ότι παιδί μου έφυγε από το χέρι της» ξεσπάει ο πατέρας του Παναγιωτάκη
- Πού βρίσκονται οι πιο απειλούμενες γλώσσες στον κόσμο;
- «Βόμβα» από τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο: «Ο Ζιντάν αναλαμβάνει την Εθνική Γαλλίας μετά το Μουντιάλ»
- Στο φως παραλείψεις και κενά ασφαλείας για τη φονική έκρηξη στη Βιολάντα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/pexels-juliano-ferreira-102048601-9466837-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442