Κοζάνη: Κατολίσθηση στο δρόμο προς Πολύφυτο
Τεράστια βράχια που έπεσαν έκλεισαν τον δρόμο που οδηγεί προς τον Υδροηλεκτρικό Σταθμό Πολυφύτου της ΔΕΗ στην Κοζάνη
Κλειστός είναι ο δρόμος που οδηγεί προς τον Υδροηλεκτρικό Σταθμό Πολυφύτου της ΔΕΗ από τεράστια βράχια, μετά από μεγάλη κατολίσθηση που σημειώθηκε.
Το σημείο βρίσκεται μετά από το φράγμα στον δρόμο ιδιοκτησίας της ΔΕΗ, ο οποίος χρησιμοποιείται και από τους λιγοστούς κατοίκους του Πολυφύτου.
Αυτοψία
Λίγο πριν το μεσημέρι βρέθηκε στην περιοχή και ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Αμανατίδης, αλλά και υπηρεσιακοί παράγοντες για μια πρώτη αυτοψία.

Στην αυτοψία παρόντες ήταν και οι διευθυντές της ΔΕΗ Θ. Καραντουμάνης και Μ. Ζορμπας καθώς και οι δήμαρχοι και αιρετοί των Δήμων Βελβεντού και Σερβίων.
Περιφέρεια και ΔΕΗ αναζητούν προσωρινή λύση πρόσβασης, τόσο προς Πολύφυτο όσο και προς τον Υδροηλεκτρικό Σταθμό.
Με οχήματα της υπηρεσίας
Προς το παρόν οι υπάλληλοι αφήνουν το αυτοκίνητά τους πριν την κατολίσθηση και από εκεί περνούν στην απέναντι πλευρά του δρόμου και μεταφέρονται με άλλα αυτοκίνητα της υπηρεσίας στην εργασία τους. Προς τα δύο αυτά σημεία υπάρχει η πρόσβαση προς το παρόν μόνο από την πλευρά της Βέροιας.

- Συνταγή: Muffins με βατόμουρα και λευκή σοκολάτα
- Μέτρα για πνευματική ιδιοκτησία και επάρκεια φαρμάκων στην Ευρώπη
- Δίκη Χρυσής Αυγής: Η ώρα της εισαγγελέως για τους 42 κατηγορούμενους
- Ιντιάνα: Μπλόκο στον Τραμπ και από Ρεπουμπλικανούς για τον ανασχεδιασμό του εκλογικού χάρτη
- Γυμναστική: Το μυστικό για να γίνει μέρος της καθημερινότητάς σας
- Αίθριος ο καιρός την Παρασκευή – Έως 20 βαθμούς η θερμοκρασία
- Ακίνητα: Πότε συμφέρει η αγορά παλαιάς ή νέας κατοικίας – Τα 10 σημεία ελέγχου
- Συνταξιοδότηση στο παρά πέντε
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442