Χανιά: Αναγκαστική προσγείωση για αεροπλάνο – Λαχτάρησαν 141 επιβάτες
Αεροπλάνο της Nouvelair -της τρίτης χειρότερη αεροπορικής εταιρείας σύμφωνα με έρευνα- με προορισμό τη Σαουδική Αραβία, πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση εξαιτίας μηχανικής βλάβης.
Αναγκαστική προσγείωση πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τις 7 και μισή το απόγευμα στο Αεροδρόμιο Χανίων, σύμφωνα με το zarpanews, με το αεροσκάφος να μεταφέρει 141 επιβάτες
Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το zarpanews.gr, πρόκειται για αεροσκάφος της Nouvelair, που ξεκίνησε από την Τυνησία και είχε προορισμό τη Σαουδική Αραβία, το οποίο παρουσίασε μηχανική βλάβη κατά τη διάρκεια της πτήσης.
Δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για το συμβάν ούτε για το τι θα γίνει με τους 141 επιβάτες, που αναμένουν στο αεροδρόμιο Χανίων, καθώς οι πληροφορίες που έρχονται από την Fraport είναι περιορισμένες. Σε κάθε περίπτωση η αναγκαστική προσγείωση δεν προμηνύει κάτι καλό.

Η διαδρομή του αεροσκάφους και η απότομη στροφή, δείχνει πως κάτι συνέβη εντελώς ξαφνικά.
H Nouvelair ψηφίστηκε ως η τρίτη χειρότερη αεροπορική εταιρεία
Σύμφωνα με το AirHelp Global Score, η Tunisair Airlines κατατάσσεται ως η αεροπορική εταιρεία με τις χειρότερες επιδόσεις το 2024, με βαθμολογία 3,63 στα 10. Από κοντά ακολούθησαν η πολωνική Buzz και η επίσης από την Τυνησία Nouvelair Airlines, αναδεικνύοντας την ανάγκη βελτίωσης της εξυπηρέτησης πελατών και της συνολικής απόδοσης του κλάδου.
Οι επιβάτες της Nouvelair έχουν αναφέρει δυσκολίες στην έγκαιρη παροχή βοήθειας κατά τη διάρκεια των διαταραχών ή κατά την υποβολή αιτήσεων αποζημίωσης λόγω καθυστερήσεων ή ακυρώσεων και γενικά μια κακή εταιρική λειτουργία.
Η Nouvelair κατέχει την τρίτη θέση μεταξύ των χειρότερων αεροπορικών εταιρειών παγκοσμίως, με βαθμολογία AirHelp 4,48. Πρόκειται για άλλη μια αεροπορική εταιρεία που εδρεύει στην Τυνησία.
Πραγματοποιεί τόσο εσωτερικές όσο και διεθνείς πτήσεις, απευθυνόμενη σε ταξιδιώτες που αναζητούν προσιτές επιλογές σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς.
Ιδρύθηκε τη δεκαετία του 1980, αυτή η τυνησιακή αεροπορική εταιρεία δυσκολεύεται με την έγκαιρη εξυπηρέτηση, με βαθμολογία μόλις 5,8, γεγονός που συμβάλλει σε συχνές καθυστερήσεις που απογοητεύουν τους επιβάτες.
- Καμπότζη και Ταϊλάνδη συνεχίζουν τις εχθροπραξίες παρότι ο Τραμπ ανακοινώνει συμφωνία κατάπαυσης του πυρός
- Ρουμανία: Διαδηλώσεις κατά της διαφθοράς στο δικαστικό σύστημα – Αποκαλύψεις για πιέσεις από υψηλά κλιμάκια
- Ουκρανία: Ο Τραμπ «στέλνει τον Γουίτκοφ στο Βερολίνο» για συνομιλίες με τον Ζελένσκι και ευρωπαίους ηγέτες
- ΗΠΑ – Βενεζουέλα: Αποστρατεύτηκε ο ναύαρχος που έδωσε εντολή για χτύπημα σε επιζώντες
- Βόρεια Κορέα: Το εγκώμιο στρατιωτών που επέστρεψαν από τη Ρωσία έπλεξε ο Κιμ Γιονγκ Ουν
- Ουκρανία: O Τραμπ ζήτησε από τις Ε3 να πιέσουν τον Ζελένσκι να συμφωνήσει με τη Ρωσία
- Βενεζουέλα: «Ο Μαδούρο να καταλάβει ότι πρέπει να φύγει», λέει η Ματσάδο
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Οι τύραννοι δεν διοικούν για πάντα…»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)


























































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)













Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442