Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ξεκινά ο δεύτερος γύρος της Super League, με τη διοργανώτρια αρχή να ανακοινώνει το αναλυτικό πρόγραμμα από τη 17η μέχρι και την τελευταία (26η) αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Παράλληλα, έγινε γνωστό πως αποφασίστηκε η ανανέωση της σύμβασης κεντρικής χορηγίας με την Stoiximan για τρεις επιπλέον αγωνιστικές περιόδους (2025-26, 2026-27 και 2027-28).
Επίσης, ανακοινώθηκε πως στην προσεχή συνεδρίαση, στις 16 Δεκεμβρίου, θα συζητηθεί ξανά το αν προστεθεί το Goal Line Technology και το ημιαυτόματο οφσάιντ στους αγώνες πρωταθλήματος.
Ομόφωνα εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League ο ορισμός και το πρόγραμμα των αγώνων 17ης έως και 26ης αγωνιστικής Κανονικής Περιόδου Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών) και θα αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της Super League https://www.slgr.gr/el/
Ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε την ανανέωση–παράταση της σύμβασης κεντρικής χορηγίας για τρεις επιπλέον αγωνιστικές περιόδους (2025-26, 2026-27 και 2027-28), με την εταιρεία “SΤΟΙΧΙΜΑΝ”, σε συνέχεια της ιδιαίτερα επιτυχημένης, για αμφότερες τις πλευρές, υφιστάμενης χορηγικής συνεργασίας, η οποία ολοκληρώνεται στο τέλος του τρέχοντος Πρωταθλήματος Stoiximan Super League. Η ανανέωση-παράταση της σύμβασης κεντρικής χορηγίας με τη STOIXIMAN, με μεγάλη αύξηση των εσόδων σε σύγκριση με την τρέχουσα σύμβαση, προς όφελος όλων των ΠΑΕ-Μελών της Super League, αποτελεί έμπρακτη απόδειξη εμπιστοσύνης της STOIXIMAN προς τη Super League και είναι η υψηλότερη χορηγική συμφωνία που έχει επιτύχει η Super League από την ίδρυσή της, με ιδιωτική εταιρεία, ως αποτέλεσμα της απόλυτα επιτυχημένης θεσμικής διαπραγμάτευσης που ολοκλήρωσε με το βέλτιστο αποτέλεσμα, για όλες τις ομάδες, η Διοίκηση της Super League με τη STOIXIMAN.
Ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε τη συνέχιση των συνομιλιών μεταξύ εκπροσώπων των ΠΑΕ-Μελών, για θέματα κεντρικής διαχείρισης τηλεοπτικών δικαιωμάτων.
Θα σταλεί άμεσα σε όλες τις ΠΑΕ-Μέλη αναλυτική μελέτη κόστους και υλικοτεχνικής υποδομής που απαιτείται για την υλοποίηση του VAR και των πρόσθετων τεχνολογιών (Goal Line Technology – Semi Automated Offside), προκειμένου να ληφθούν εν συνεχεία οι σχετικές αποφάσεις από το Διοικητικό Συμβούλιο στην προσεχή συνεδρίασή του, στις 16 Δεκεμβρίου.
Ομόφωνα αποφασίστηκε η σύγκληση τακτικής Γενικής Συνέλευσης στις 16 Δεκεμβρίου και ώρα 14:00, με πρόσθετο θέμα την εκλογή εκπροσώπου της Super League στην Ε.Ε. σε αναπλήρωση παραιτηθέντος μέλους.
Ομόφωνα εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League η έναρξη χορηγικής συνεργασίας με την εταιρεία AUTOVALUE
Ομόφωνα το Δ.Σ. αποφάσισε να διεξαχθεί ο Τελικός Κυπέλλου Κ19, στο Ηράκλειο Κρήτης, σε συνέχεια συνεννόησης με την ΠΑΕ ΟΦΗ, η οποία θα φιλοξενήσει τον τελικό του νέου θεσμού.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
H Φιορεντίνα δεν τα κατάφερε απέναντι στην Πάρμα, από την οποία ηττήθηκε εκτός έδρας με 1-0 για τη 17η αγωνιστική της Serie A, επιστρέφοντας στις ήττες μετά την ευρεία νίκη επί της Ουντινέζε.
LIVE: Λίβερπουλ – Γουλβς. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την αναμέτρηση Λίβερπουλ – Γουλβς για τη 18η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.