Ο Άρης αναδείχθηκε μεγάλος νικητής του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, επικράτησε του ΠΑΟΚ με 88-82 και πήρε σημαντική ανάσα στη βαθμολογία της Stoiximan GBL
Μια μεγάλη και σημαντική νίκη πανηγυρίζει ο Άρης, καθώς επικράτησε στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με σκορ 88-82 του ΠΑΟΚ για την 8η αγωνιστική της Stoiximan GBL.
O Γιάννης Καστρίτης μπορεί να είχε εκτός τον Γούντμπερι και να είδε τους Τολιόπουλο και Μποχωρίδη να αποχωρούν τραυματίες, ωστόσο οι «κιτρινόμαυροι» πανηγύρισαν τη νίκη.
Ο πρώην παίκτης των Λέικερς, ΝτιΜόι Χοτζ (21 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 5 κλεψίματα) κι ο Σαρίφ Κούπερ (17 πόντοι, 3 ριμπάουντ, 3 ασίστ) πήραν τη σκυτάλη και ήταν οι δύο που προκάλεσαν τα σημαντικότερα προβλήματα στον ΠΑΟΚ.
Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ήταν ανώτερος στο μεγαλύτερο μέρος του, αλλά στο β’ μέρος ο Άρης πάτησε… γκάζι και δικαίως έφτασε στη νίκη με 85-80, πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ.
Οι επόμενοι αγώνες των δύο ομάδων: Στην 9η αγωνιστική ο Άρης θα παίξει στο Λαύριο (7/12 στις 17:00), ενώ ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Προμηθέα (9/12 στις 20:15).
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Η Euroleague έκανε γνωστούς τους διαιτητές που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού κόντρα στην Έφες, και του Παναθηναϊκού απέναντι στη Μακάμπι.
Ο Ολυμπιακός με το τρίποντο κόντρα στη Λεβερκούζεν «φτιάχνει» ακόμη περισσότερο το ευρωπαϊκό του μέλλον – Πώς μπορεί να βρεθεί απευθείας στην επόμενη League Phase του Champions League
Ποια είναι τα δεδομένα για τον Γκέρσον Γιαμπουσέλε και τους Νικς – Η καταληκτική ημερομηνία για να γίνει trade, η επιθυμία του και οι πιθανότητες για τη Euroleague.