Με δύσκολη νίκη επί των Πέλικανς με 112-108 συνέχισαν οι Γουόριορς για το NBA Cup. Έχοντας τον Στέφ Κάρι σε «μέτρια» μέρα, είδαν τον Άντριου Γουίγκινς να βγάζει τα «κάστανα» από την φωτιά με 30ρα και προκρίθηκαν στα νοκ-άουτ του NBA Cup.
Δύσκολη επικράτηση και για τους Σέλτικς που στο πρόσωπο του Τζέιλεν Μπράουν βρήκαν τον «λυτρωτή» τους καθώς σκόραρε 31, στο 108-96 επί των Γουίζαρντς.
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών