Έξαλλος ο Μπαρτζώκας από τα χυδαία συνθήματα και τις ύβρεις στην Πυλαία (vid)
O Γιώργος Μπαρτζώκας ήταν έξαλλος μετά το τέλος του παιχνιδιού στις καθιερωμένες δηλώσεις καθώς το κοινό στην Πυλαία τον έβριζε χυδαία για ακόμα μία φορά…
Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 90-60 του ΠΑΟΚ στην Πυλαία για την 7η αγωνιστική της Stoiximan GBL και έφτασε το ρεκόρ του στο 6-1. Μετά το τέλος του παιχνιδιού και κατά τις καθιερωμένες δηλώσεις των προπονητών ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήταν έξαλλος από τις χυδαίες ύβρεις του κόσμου.
Συγκεκριμένα ο προπονητής των ερυθρολεύκων την στιγμή που έκανε δηλώσεις καθυβρίστηκε από όλο το γήπεδο σε ένα ματς το οποίο ο Ολυμπιακός κέρδιζε σε όλη τη διάρκειά του με 30+ πόντους.
Ο κόουτς του Ολυμπιακού ανέφερε πως κάποια στιγμή πρέπει να περάσουμε σε ένα άλλο επίπεδο στον αθλητισμό, ενώ υπογράμμισε πως δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν από τον καπνό στο κλειστό της Πυλαίας.
«Μας βρίζουν τις μάνες σε όλο το παιχνίδι, δεν μπορούμε να αναπνεύσουμε», είπε χαρακτηριστικά.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Καταρχήν θα πρέπει η ατμόσφαιρα να είναι πιο κόσμια. Από τον καπνό δεν μπορούμε να αναπνεύσουμε και μας βρίζουν την μάνα σε όλο το παιχνίδι.
Σε ένα ματς που ήταν στους 40 πόντους συνέχεια. Κάποια στιγμή πρέπει να περάσουμε σε ένα άλλο στάδιο στον αθλητισμό».
Για το παιχνίδι: «Κερδίσαμε 30 πόντους και είμαστε ευχαριστημένοι».
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Ο Ζοάν Λαπόρτα ο οποίος ανανέωσε τη θητεία του στην προεδρία της Μπαρτσελόνα φέρεται να έχει βασικό στόχο για το καλοκαίρι τον Χούλιαν Άλβαρες της Ατλέτικο Μαδρίτης.
Αποκάλυψη: «Τρέμουν» στο ενδεχόμενο να παίξουν ρόλο στις αξιολογήσεις του καλοκαιρού σχετικά με τον πίνακα της Super League λόγω φάλτσων της ΚΕΔ με τις εκθέσεις των παρατηρητών διαιτησίας
Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στους οπίσθιους μηριαίους του αριστερού του ποδιού και δεν υπολογίζεται για το ματς με την Μονακό (27/3, 21:15). Αμφίβολος για το ντέρμπι με Ολυμπιακό
Σε έντονους ρυθμούς «φεύγουν» τα εισιτήρια που έχει στη διάθεσή τής η ΠΑΕ ΟΦΗ για τον τελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για 4.700 «κομμάτια» που έχουν ήδη βρει κατόχους