Η Εθνική Αργεντινής παρουσίασε τις νέες της ρετρό εμφανίσεις.
Μέσω ενός βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media και πρωταγωνιστούν Μέσι, Άλβαρες, Ντε Πολ, Εμιλιάνο Μαρτίνες και άλλοι αστέρες της «αλμπισελέστε», αποκαλύφθηκε η πανέμορφη και με ρετρό στοιχεία εμφάνιση.
Μία φανέλα εμπνευσμένη από αυτές που φορούσαν οι ποδοσφαιριστές της εθνικής Αργεντινή 50 χρόνια πριν, στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1974!
Η εμφάνιση με τις παχιές κάθετες ρίγες, δημιουργήθηκε για την συμπλήρωση 50 ετών στη συνεργασία της εθνικής Αργεντινής με την Adidas, με τα τρία αστέρια πάνω από το σήμα της να συμβολίζουν τα τρία Παγκόσμια Κύπελλα που κατέκτησε η «αλμπισελέστε», το 1978 στην Αργεντινή, το 1986 στο Μεξικό και το 2022 στο Κατάρ.
Η ‘Ίντερ συνεχίζει ακάθεκτη στη Serie A, μετά τον αποκλεισμό της από το Champions League. Οι «νερατζούρι» νίκησαν 2-0 την Τζένοα και είναι πρώτοι με 67 βαθμούς και 22 νίκες.
Ο Ηρακλής που εξασφάλισε την άνοδo στη Super League, γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς του στην Θεσσαλονίκη. Πριν την επιστροφή όμως υπήρξε στάση στα Τέμπη προκειμένου να τιμήσει τους 57 νεκρούς.