Επιστροφή στις νίκες για την Βραζιλία – «Γκέλα» για την Αργεντινή (vids)
Η επιστροφή στις νίκες για την Βραζιλία και οι «γκέλες» της Αργεντινής και της Κολομβίας, ξεχώρισαν από τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής, για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026, στην Νότια Αμερική.
Η Βραζιλία επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα από την Παραγουάη, οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές «σκόνταψαν» στην Βενεζουέλα ενώ η Κολομβία γνώρισε την πρώτη της ήττα στα προκριοματικά,
Η «σελεσάο» επικράτησε στην Χιλή με 2-1, χάρη στα τέρματα των Κρους (45`+1`) και Λουίς Ενρίκε (89`), ενώ οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 2ο λεπτό με τον Βάργκας.
Παράλληλα, η «αλμπισελέστε» αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στην Βενεζουέλα (65` Ροντόν – 13` Οταμέντι), ενώ η Κολομβία ηττήθηκε με 1-0 στην Βολιβία (58` Μιγκελίτο).
Τα αποτελέσματα της 9ης και το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής στη προκριματική ζώνη της Νότιας Αμερικής για το Μουντιάλ 2026:
Ο Εμμανουήλ Καραλής μίλησε για την απίθανη επίδοσή του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου και δήλωσε έτοιμος ακόμη και για να ξεπεράσει τον ανίκητο Αρμάντ Ντουπλάντις.
Πρώτο τρίποντο της Κηφισιάς το 2026 για το πρωτάθλημα της Super League. Προηγήθηκε στο 13' και άντεξε μέχρι το τέλος. Σε πτώση ο Λεβαδειακός που αγνοεί τη νίκη για τέταρτο σερί παιχνίδι