Καταγγελία Καπνισάκη για Κουμουνδούρου: Κανένας αποκλεισμός δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτός
«Όλες οι προσπάθειες επικοινωνίας με τα γραφεία στην Κουμουνδούρου αποτυγχάνουν», επισήμανε ο Μανώλης Καπνισάκης, διευθυντής του γραφείου του Στέφανου Κασσελάκη
Όπως ανέφερε ο Μανώλης Καπνισάκης, «δεκάδες οι καταγγελίες μέχρι στιγμής από απλά μέλη, συντονιστές ΟΜ αλλά και ΝΕ σχετικά με την προσπάθεια ταυτοποίησης μελών που έχουν εγγραφεί στον isyriza».
Συνέχισε λέγοντας πως «όλες οι προσπάθειες επικοινωνίας με τα γραφεία στην Κουμουνδούρου αποτυγχάνουν, δεδομένου ότι ουδείς απαντά είτε στα τηλέφωνα είτε στα ηλεκτρονικά μηνύματα. Το δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές είναι θεμελιώδες και ουδείς νομιμοποιείται να το αφαιρέσει από μέλη του κόμματος».
Καταληκτικά ο Μανώλης Καπνισάκης τόνισε πως «κανένας αποκλεισμός δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτός».
Το σύνθημα «η Αριστερά αποκλείεται να αποκλείει» θα ηχήσει σε όλη τη χώρα, λέει ο Κασσελάκης
Σύμφωνα με τον ίδιο, «ένα ποτάμι Δημοκρατίας που θα σαρώσει λίστες, μηχανισμούς, αποκλεισμούς, εκλοκομαγειρεία και φράξιες».
Όσα ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης:
Σας ευχαριστώ μέσα απ’ την καρδιά μου για τη χθεσινή σας παρουσία στις κάλπες. Γίνατε η πρώτη αχτίδα φωτός στον ΣΥΡΙΖΑ μετά από καιρό.
Σήμερα είναι η μεγάλη μέρα.
Να είστε όλες και όλοι στις κάλπες.
Ένα ποτάμι Δημοκρατίας που θα σαρώσει λίστες, μηχανισμούς, αποκλεισμούς, εκλοκομαγειρεία και φράξιες.
Επικοινωνήστε στο 2104441220 ή στο info@odikosmassyriza.gr για όποια πληροφορία ή βοήθεια.
Γνωρίζετε ότι όσοι δεν αντέχουν τη Δημοκρατία είναι ικανοί για όλα κυρίως τη στιγμή που χάνουν.
Γι’ αυτό εμείς πηγαίνουμε σήμερα με ψυχραιμία, δεν απαντάμε σε τυχόν προκλήσεις, αλλά είμαστε πεισμωμένοι και αποφασισμένοι.
Αποφασισμένοι να φέρουμε πίσω τη Δημοκρατία στον ΣΥΡΙΖΑ.
Χθες ακούστηκε η πρώτη φωνή.
Σήμερα το σύνθημα «Η Αριστερά αποκλείεται να αποκλείει» θα ηχήσει σε όλη τη χώρα.
Είναι Ζήτημα Δημοκρατίας.
ΥΓ: Μία μεγάλη επιτυχία της χθεσινής δημοκρατικής επιμονής σας είναι ότι καταφέρατε σήμερα, όσοι είναι εγγεγραμμένοι στο http://isyriza.gr αλλά δεν βρίσκουν το όνομά τους στους εκλογικούς καταλόγους, να μπορούν να ψηφίσουν στην ΟΜ της περιοχής όπου διαμένουν.
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας