O Άρης έκανε την υπέρβαση και κατάφερε να εξασφαλίσει την θετική απάντηση του Λορέν Μορόν στην πρόταση που του έκανε για νέο τριετές συμβόλαιο, κρατώντας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον Ισπανό επιθετικό.
Οι κιτρινόμαυροι βρίσκονταν το τελευταίο χρονικό διάστημα σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τον ποδοσφαιριστή και τον εκπρόσωπο του και τελικά οι επαφές ανάμεσα στις δυο πλευρές είχαν θετική έκβαση.
Δεν έχει γίνει ακόμα, γνωστό, το ακριβές ποσό που θα εισπράξει ο παίκτης, χρειάστηκε, όμως, η πλευρά του Άρη να κάνει οικονομική υπέρβαση για να τον πείσει.
Πότε θα υπογράψει το συμβόλαιο
Ο Μορόν συμφώνησε σε όλα με τους κιτρινόμαυρους και στα μέσα της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιο του, έως και τον Ιούνιο του 2027.
Πρόκειται για μια σημαντική κίνηση για τον Άρη, που διατηρεί στο ρόστερ του τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος και για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Εξέλιξη που αφήνει απόλυτα ικανοποιημένο και τον Άκη Μάντζιο, που περίμενε πως και πως να ξεκαθαρίσει το θέμα με τον Ισπανό επιθετικό, ενώ η είδηση προκάλεσε ενθουσιασμό, όπως ήταν λογικό και στους οπαδούς του Άρη.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Ήττα-σοκ και νέα γκέλα ολκής για τη θλιβερή Λίβερπουλ, έχασε δίκαια 2-1 από την ουραγό Γουλβς στο «Μολινό», μετά από μια ακόμη αποκαρδιωτική φετινή εμφάνιση.
Η Μπαρτσελόνα κυριάρχησε κόντρα στην Ατλέτικο προηγήθηκε με 3-0, αλλά δεν πέτυχε την ολική ανατροπή, με τους Ροχιμπλάνκος να περνούν στον τελικό του ισπανικού Κυπέλλου χάρη στο 4-0 του πρώτου ματς.
Η Εθνική Γυναικών κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο του «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», νίκησε με 3-0 τη Γεωργία κι έκανε ιδανική εκκίνηση στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών 2027.
Με κορυφαίο τον Ζάλανκι που έβαλε 7 γκολ, ο Ολυμπιακός πάλεψε στην έδρα της πανίσχυρης Νόβι αλλά τελικά ηττήθηκε στην πρεμιέρα της φάσης των «8» του Len Champions League.