Με αφορμή την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Πανσερραϊκό ο Γουίλιαν Αράο μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV.
Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής τόνισε μεταξύ άλλων πως δεν υπάρχουν αδύναμες ομάδες στο πρωτάθλημα, ενώ στάθηκε και στο τι πρέπει να κάνουν οι Πράσινοι στη συνέχεια.
Οι δηλώσεις του Αράο:
«Kαταρχάς θα πρέπει να πω ότι δεν υπάρχουν αδύναμες ομάδες σε αυτό το πρωτάθλημα και αυτό το είδαμε εμείς, ειδικά όταν γνωρίσαμε την ήττα από μια εξ’ αυτών. Άρα πρέπει να έχουμε σεβασμό απέναντι σε όλους τους αντιπάλους. Αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι κάθε φορά να παίζουμε όσο γίνεται ολοένα και καλύτερα.
Να είμαστε πιο έτοιμοι, να έχουμε καλύτερη ποιότητα και πάνω απ’ όλα να έχουμε ηρεμία, διότι ένα γκολ δεν έρχεται στα πρώτα τρία ή πέντε λεπτά. Πολλές φορές δεν έρχεται καν ούτε στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Άρα χρειαζόμαστε γαλήνη και ηρεμία, ψάχνοντας τους χώρους και βλέποντας τα αδύναμα, αλλά και τα δυνατά σημεία του αντιπάλου. Θα πρέπει να κάνουμε αυτό που πρέπει για να τα εκμεταλλευτούμε και να μπορέσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι.
Αυτό όντως είναι κάτι που πρέπει να βελτιώσουμε και να βρεθούμε στις θέσεις μας στη μεσαία γραμμή πιο κοντά. Να γίνουμε πιο συμπαγείς, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να κάνουμε μπαλιές τριάντα μέτρων. Αν είσαι σε σωστή θέση ακόμη και με μια πάσα δέκα μέτρων, μπορεί να φέρεις καλύτερα αποτελέσματα. Είναι κάτι το οποίο το ξέρουμε, είναι κάτι το οποίο το δουλεύουμε στις προπονήσεις και στο οποίο θα βελτιωθούμε».
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος για την εμφάνιση και τη νίκη του Ολυμπιακού στο Περιστέρι, μιλώντας παράλληλα και για το ιστορικό ρεκόρ του, ισοφαρίζοντας σε συμμετοχές στον πάγκο των «ερυθρόλευκων» τον Γιάννη Ιωαννίδη.
Οι «μαύρες γάτες» νίκησαν τις «καρακάξες» (1-0) στο μεγάλο ντέρμπι του αγγλικού βορρά και η Σάντερλαντ βρήκε τρόπο για να… πικάρει την μεγάλη της αντίπαλο
Το Περιστέρι Betsson την... πλήρωσε για την ήττα του Ολυμπιακού στη Βαρκελώνη, με τους «ερυθρόλευκους» να σοβαρεύονται στο δεύτερο ημίχρονο και να διαλύουν τον αντίπαλό τους με 105-62, για τη 10η νίκη τους στο πρωτάθλημα σε ισάριθμες αγωνιστικές.