Νέα δεδομένα με την υπόθεση του Μαρέσκα και τον ορισμό – πρόκληση από τον Λανουά για το Σαββατιάτικο αγώνα του Άρη με τον Ολυμπιακό.
Πριν περάσει λίγη ώρα από τον ορισμό του Λανουά ο Μαρέσκα μας… τελείωσε.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα ο Ιταλός β΄ κατηγορίας διαιτητής, που ο Λανουά είχε την… φαεινή ιδέα να ορίσει για το ματς του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη με τον Άρη, μετά τα όσα είχαν συμβεί με πρωταγωνιστή τον Μαρέσκα στο περίφημο ντέρμπι «αιωνίων» του… Χουανκάρ που πήραν οι πράσινοι στα χαρτιά, θα αντικατασταθεί.
Από πλευράς ΚΕΔ έχει διαρρεύσει πως λόγω αντικειμενικών δυσκολιών στο ταξιδιωτικό πρόγραμμά του, είναι αδύνατο να μεταβεί εγκαίρως στην Θεσσαλονίκη για την αναμέτρηση Άρη-Ολυμπιακού κι έτσι η ΚΕΔ θα προβεί στην αντικατάστασή του.
Στη θέση του Μαρέσκα ορίστηκε ένας άλλος Ιταλός, ο Λούκα Παιρέτο.
Δείτε αναλυτικά τους ορισμούς για την 5η αγωνιστική της Super League:
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Η Ένωση Φιλάθλων της Εσπανιόλ προσπαθεί να ρίξει τους τόνους και εξέδωσε ανακοίνωση ενόψει του αγώνα με την Μπαρτσελόνα που θα έχει τον Ζοάν Γκαρσία κάτω από τα δοκάρια της
Θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Γκεοργκίεφ στην ΑΕΚ, αφού ο παίκτης πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και απομένει μόνο η ανακοίνωση της μεταγραφής του, η οποία αναμένεται την Τρίτη (30/12).
«Τρελαίνει» κόσμο ο Ελ Κααμπί! Μετά το γκολ με ψαλιδάκι με τις Κομόρες, πέτυχε ξανά γκολάρα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και με δύο προσωπικά τέρματα οδήγησε το Μαρόκο στη νίκη με 3-0 επί της Ζάμπια,