Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας στα τελευταία λεπτά του φιλικού των «ερυθρόλευκων» με την Μακάμπι Τελ Αβίβ πέρασε στο παρκέ τον εμβληματικό αρχηγό των Πειραιωτών.
Ο Πρίντεζης πάτησε το παρκέ του φαληρικού σταδίου και αποθεώθηκε από τον κόσμο του πειραϊκού συλλόγου, με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να αποδεικνύουν περίτρανα για μια ακόμα φορά τον σεβασμό και την εκτίμησή τους στον αγαπημένο τους «Πρι».
Λίγα δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο μάλιστα πέτυχε και τρίποντο, βάζοντας… φωτιά στο ΣΕΦ! Μάλιστα στο τέλος δεν φοβήθηκε να πάρει την κρίσιμη επίθεση, όταν ο Ολυμπιακός ήταν πίσω με 83-82. Ο Πρίντεζης έπαιξε με πλάτη, γύρισε ωραία και σκόραρε από κοντά για το 84-82, με «Πρι» να δίνει τη νίκη στον Ολυμπιακό.
Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού και άλλοτε συνεργάτης του Φρανκ Ράικαρντ στην Μπαρτσελόνα επιστρέφει στους πάγκους των εθνικών ομάδων για τη μεγαλύτερη πρόκληση στην ιστορία του ποδοσφαίρου του Σουρινάμ.
Αποφασισμένος να επιστρέψει στις νίκες στο σημερινό (14/12, 20:00) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι ο Άρης, που αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα απουσιών.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του στην οποία αναφέρει ότι ο πατέρας του ήταν ιδιοκτήτης του οχήματος την «επίμαχη» ημέρα που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα.