Μπορεί η προθεσμία για την κατάθεση της ευρωπαϊκής λίστας στην UEFA να εξέπνευσε, όμως όπως φαίνεται στον ΠΑΟΚ συνεχίζουν να δουλεύουν για την ενίσχυση της ομάδας.
Κι αυτό γιατί ο Ματέους Βιετέσκα επανήλθε στο προσκήνιο ύστερα από δημοσιεύματα από την Ιταλία και συγκεκριμένα από τη Σαρδηνία.
Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα μεταφέρει η ιστοσελίδα «centotrentuno.com» ο Πολωνός κεντρικός αμυντικός είναι πολύ κοντά στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου. Όπως αναφέρουν οι Ιταλοί, ο 27χρονος στόπερ αρνήθηκε τις προτάσεις που του κατέθεσαν τόσο η Παλέρμο, όσο και η Ουντινέζε, και έτσι φαίνεται πως καταλήγει στον ΠΑΟΚ.
Αυτή είναι η λίστα του ΠΑΟΚ για το League Phase του Europa League
Γνωστή έγινε η λίστα του που δήλωσε στην UEFA ο ΠΑΟΚ, με τους παίκτες που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο League Phase του Europa League. Δείτε ποιους παίκτες θα υπολογίζει ο Ραζβάν Λουτσέσκου για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια του Δικεφάλου του Βορρά. Εκτός έμειναν οι Βιεϊρίνια και Μουργκ.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Αν και η Χάποελ του Δημήτρη Ιτούδη προηγήθηκε ακόμη και με 16 πόντους διαφορά, Βαλένθια έκανε την ανατροπή στο Τελ Αβίβ, επικρατώντας στην παράταση με 104-99, για την 27η αγωνιστική της EuroLeague.