Ο Ολυμπιονίκης Νόβακ Τζόκοβιτς εξακολουθεί να βρίσκεται στη δεύτερη θέση της λίστας του ATP, αλλά η διαφορά του από την κορυφή και τον Γιανίκ Σίνερ είναι πλέον μόλις βαθμοί, στην κατάταξη που παρουσίασε σήμερα (12/8) η ATP , όπου ο Στέφανος Τσιτσιπάς παραμένει 11ος.
Τρίτος είναι ο Κάρλος Αλκαράθ, 510 βαθμούς πίσω από τον Τζόκοβιτς, ενώ ο Αλεξάνταρ Ζβέρεφ στην τέταρτη θέση.
Οι μόνες αλλαγές σε σύγκριση με την προηγούμενη εβδομάδα είναι ότι ο Ρούμπλεφ προσπέρασε τον Χουρκάτς και ότι ο Άλεξ Ντε Μινόρ υποχώρησε στη 10η θέση.
Οι πρώτοι 11 της παγκόσμιας κατάταξης έχει ως εξής:
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε της Νότιγχαμ Φόρεστ με 2-1, σε ένα παιχνίδι που ο διαιτητής, Ρόμπερτ Τζόουνς, χάρισε μαρς κόκκινη στον Ντίας, πριν το 0-1.
Ο Νίκολα Γιόκιτς είναι ο καλύτερος παίκτης μπάσκετ στον κόσμο, το παιχνίδι του παραμένει ασταμάτητο και όσα πέτυχε μέσα στο 2025 -στα 30 του πια- αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.
Ο Ταϊρίκ Τζόουνς είναι στα… κάγκελα με την Παρτιζάν, η σχέση του με τον κόσμο της ομάδας είναι στα χειρότερα της και τα σενάρια για το μέλλον του δίνουν και παίρνουν – Ποια είναι τα δεδομένα για το συμβόλαιο του.