Ο Άρης συμφώνησε με τον Παμλίδη και τον παραχωρεί στην Καλαμάτα
Ο Άρης αναμένεται να αποκτήσει τον 31χρονο Έλληνα μεσοεπιθετικό, για δυο χρόνια και στη συνέχεια θα τον παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού στην ομάδα της Μεσσηνίας.
Τα τυπικά φαίνεται ότι απομένουν μόνο για να ολοκληρωθεί η απόκτηση του Γιώργου Παμλίδη από τον Άρη.
Ο 31χρονος Έλληνας μεσοεπιθετικός, που έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα, συμφώνησε σε όλα με τους κιτρινόμαυρους για συνεργασία διάρκειας δύο ετών.
Ο Άρης τον στέλνει στην Καλαμάτα
Δεν θα αγωνιστεί, όμως, άμεσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», καθώς αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στην Καλαμάτα.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Παμλίδης ήταν βασικός την περσινή αγωνιστική περίοδο με την ομάδα των Ιωαννίνων, καθώς αγωνίστηκε σε 28 παιχνίδια, πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις.
Σημείωσε, μάλιστα τρία γκολ, ενώ μοίρασε και τρεις ασίστ. Το πιθανότερο είναι ότι η απόκτηση του ποδοσφαιριστή από τον Άρη, θα ανακοινωθεί επίσημα μέσα στις επόμενες ώρες.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Το ντέρμπι της Μαδρίτης τα είχε όλα, με τη Ρεάλ να επικρατεί της Ατλέτικο με 3-2, να μειώνει στους 4 από τη Μπαρτσελόνα και να παραμένει ζωντανή στη μάχη του τίτλου στη La Liga. Με 10 τελείωσαν οι γηπεδούχοι λόγω αποβολής του Βαλβέρδε στο 77′.
Μπορεί να προηγήθηκε στο 1’, όμως η Ίντερ δεν κατάφερε να κερδίσει την Φιορεντίνα. Η Μίλαν πλησίασε στους έξι βαθμούς. Οι «βιόλα» πήραν μικρή ανάσα (+2 πάνω από την επικίνδυνη ζώνη)