Μετά τον Βενιαμίν Αμπόσι, ο οποίος θα παίξει στο κολέγιο του Σαν Φρανσίσκο, ακόμα ένας παίκτης από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν σε κολέγιο των ΗΠΑ.
Ο επόμενος «ερυθρόλευκος» που θα πάρει εμπειρίες στο NCAA είναι ο Τάσος Ροζακέας, ο οποίος υπέγραψε στο Φλόριντα Στέιτ.
Ο γεννημένος το 2006 πάουερ φόργουορντ είναι διεθνής με την Εθνική Εφήβων και θα συμμετέχει στο προσεχές Ευρωμπάσκετ, στο Τάμπερε της Φινλανδίας.
Στις 5 Νοεμβρίου του 2023, ο Ροζακέας έκανε και το ντεμπούτο του με την Ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού, στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία, για τη Stoiximan Basket League.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Παρότι ο Ρόδρι παραδέχθηκε ότι «φυσικά και θα πήγαινα στη Ρεάλ», η Μάντσεστερ Σίτι ετοιμάζει πρόταση για την επέκταση του συμβολαίου του που λήγει το 2027
Ο Ζοάν Λαπόρτα ο οποίος ανανέωσε τη θητεία του στην προεδρία της Μπαρτσελόνα φέρεται να έχει βασικό στόχο για το καλοκαίρι τον Χούλιαν Άλβαρες της Ατλέτικο Μαδρίτης.
Αποκάλυψη: «Τρέμουν» στο ενδεχόμενο να παίξουν ρόλο στις αξιολογήσεις του καλοκαιρού σχετικά με τον πίνακα της Super League λόγω φάλτσων της ΚΕΔ με τις εκθέσεις των παρατηρητών διαιτησίας
Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στους οπίσθιους μηριαίους του αριστερού του ποδιού και δεν υπολογίζεται για το ματς με την Μονακό (27/3, 21:15). Αμφίβολος για το ντέρμπι με Ολυμπιακό