Την πόρτα του γραφείου του στους πολίτες άνοιξε το απόγευμα της Παρασκευής (11/7) ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, προκειμένου να τους δει από κοντά και να συζητήσει μαζί τους τα προβλήματά τους.
Ήδη από χθες πηγές του ΣΥΡΙΖΑ έκαναν λόγο για «εξαιρετικά μεγάλη» ανταπόκριση στο κάλεσμα του Στέφανου Κασσελάκη και ανέφεραν ότι είχαν «δεκάδες τηλεφωνήματα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ».
«Θέλω να συζητήσουμε τα προβλήματα και τις αγωνίες σου. Να μάθω τις απόψεις και τις προσδοκίες σου»
Οι ίδιες πηγές υποστήριξαν ότι «αναδεικνύεται έτσι η αγωνία των πολιτών να μιλήσουν ‘σε πρώτο πρόσωπο’ για τα ζητήματα που τους απασχολούν».
«Ευχαριστούμε τους πολίτες για την ανταπόκριση και τους ενημερώνουμε πως είναι η πρώτη από μια σειρά παρόμοιων συναντήσεων που θα ακολουθήσουν στο μέλλον», πρόσθεσαν.
Δείτε φωτογραφίες από την Κουμουνδρούρου
Το κάλεσμα Κασσελάκη προς τους πολίτες
Την αναπάντεχη πρωτοβουλία πήρε ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος, μέσω ανάρτησής του, κάλεσε χθες τους πολίτες στο γραφείο του για να τον επισκεφθούν και να ανταλλάξουν απόψεις.
Ανέφερε συγκεκριμένα: «Αύριο Πέμπτη, στο γραφείο μου στην Κουμουνδούρου, 17:00-20:00, θα συναντήσω πολίτες. Όχι όλους μαζί. Τον καθένα προσωπικά. Θέλω να συζητήσουμε τα προβλήματα και τις αγωνίες σου. Να μάθω τις απόψεις και τις προσδοκίες σου. Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι πριν. Έρχεσαι κατευθείαν και με συναντάς, χωρίς προηγούμενο ραντεβού. Σε περιμένω».
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας