Ο Σβι Μίχαλιουκ, ένας απο τους καλύτερους Ευρωπαίους σουτερ και η προσπάθεια του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού να τον πείσουν να αφήσει το ΝΒΑ. Μια ιστορία που δεν κατέληξε πουθενά μιας και Ουκρανός υπέγραψε στους Σέλτικς με τους οποίους κατέκτησε πριν απο μερικές ώρες το πρωτάθλημα
Αν το σκέφτεται πλέον διαφορετικά; Ποιος ξέρει. Το σίγουρο είναι ότι ο δημοσιογράφος Ματέο Αντρεανι ανέφερε πριν απο λίγο πως «ο Ολυμπιακός και η Ρεάλ Μαδρίτης ασχολούνται σοβαρά με την περίπτωση του».
O 27χρονος γκαρντ από το Τσερκάσι, τελείωσε τη σεζόν με 4 πόντους, 1.2 ριμπάουντ, 0.9 ασίστ και 41.6% εντός πεδιάς. Δεν έπαιξε πολύ (57 συμ) και το μίνιμουμ συμβόλαιο του ($2,346,614) ολοκληρώθηκε. Φυσικά είναι πολύ νωρίς για να συζητήσει κάποιος το ενδεχόμενο παραμονής του, στους Σέλτικς.
Στην ευρωπαϊκή αγορά όμως τα πράγματα λειτουργούν διαφορετικά. Πολλώ δεν μάλλον αν επιβεβαιωθεί το ενδιαφέρον ομάδων όπως ο Ολυμπιακός και η Ρεάλ.
Ο Ουκρανός πάντως πέρσι δεν το συζήτησε. Είναι πολλά χρόνια στην Αμερική (2014), έπαιξε στο κολλέγιο του Κάνσας και βρίσκει σταθερά δουλειά στο ΝΒΑ με όπλο το καλό του σουτ.
Το κασέ του είναι πλέον πολύ χαμηλά, αλλά και πάλι για την Ευρώπη είναι παίκτης των 2-2,5 εκατ ευρώ. Να δούμε λοιπόν τι μπορεί να συμβεί. Και αν ο Ιταλός δημοσιογράφος έχει δίκιο
Δείτε τη σχετική ανάρτηση:
Sviatoslav Mykhailiuk has just won his first NBA Title with the Boston Celtics.
Like last summer, EuroLeague teams are looking to him if he decides to leave NBA.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο Ολυμπιακός νίκησε άνετα στο Περιστέρι και ο τεχνικός του Ατρόμητου, Ντούσαν Κέρκεζ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια τους «ερυθρόλευκους» και τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.
Δέκα ημέρες πριν παίξει με τον Ολυμπιακό στο Champions League, η Λεβερκούζεν πραγματοποίησε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις της φέτος, χάνοντας με 1-4 στην έδρα της από τη Στουτγκάρδη στην Bundesliga.