Ωστόσο, οι τίτλοι ενδέχεται να μην σταματάνε εδώ, αφού οι Ερυθρόλευκοι θα έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν ακόμα έναν. Αυτή τη φορά το Διηπειρωτικό Κ20.
Αφού στο πλαίσιο της σύσφιξης σχέσεων μεταξύ UEFA και CONMEBOL θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα της Φλαμένγκο, που ήταν η νικήτρια του Copa Libertadores Κ20. Έτσι η ομοσπονδία της Νότιας Αμερικής γνωστοποίησε την ημερομηνία της εν λόγω αναμέτρησης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 24 Αυγούστου και μάλιστα στο ιστορικό γήπεδο της Βραζιλίας, το Μαρακανά!
— CONMEBOL Libertadores Sub-20 (@LibertadoresU20) May 27, 2024
Υπενθυμίζουμε ότι οι Νέοι του Ολυμπιακού πριν από λίγες ημέρες κατέκτησαν και το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός έγινε πλέον ο πολυνίκης του πρωταθλήματος Νέων, φτάνοντας τις οκτώ κατακτήσεις και αφήνοντας δεύτερο τον ΠΑΟΚ με επτά. Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κατακτήσει το τρόπαιο τις χρονιές 2004, 2010, 2013, 2015, 2016, 2017, 2023 και 2024.
Η Εθνική Ελλάδας δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, όμως έχει την ευκαιρία να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο. Η μέρα και η ώρα του αγώνα.
Στο πρώτο ημίχρονο η Ελλάδα ήταν κάτι παραπάνω από ανταγωνιστική απέναντι στην Ουγγαρία (σκορ 8-8), ωστόσο στο δεύτερο έχασε την επαφή της με τα δίχτυα, ηττήθηκε με 12-15 και αποκλείστηκε από τον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του Βελιγραδίου.
Μπορεί να μην έχει τεθεί ακόμη θέμα Λανουά στην ΚΕΔ, όμως οι ορισμοί αμφισβητούνται από πολλές πλευρές, με αποτέλεσμα ο αρχιδιαιτητής να κρέμεται από μια κλωστή
«Δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθούμε στο ματς με τον Βόλο, όμως είναι αυτό που πρέπει να κάνουμε. Είναι η δουλειά και είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε», τόνισε επίσης ο τεχνικός του Ολυμπιακού