Αν όλα πάνε καλά ο Παναγιώτης Ρέτσος θα γράψει… 50αρα στον τελικό του Europa Conference League κόντρα στην Φιορεντίνα. Ο αμυντικός του Ολυμπιακού έχει γράψει στο φετινό του κοντέρ 49 αγώνες και όπως λέει στη μεγάλη συνέντευξη που έδωσε στο in, κάθε πρωί που ξυπνάει σκέφτεται τον αγώνα.
Στο περιθώριο της μεγάλης συνέντευξης, ο 26χρονος αμυντικός έκατσε στην καρέκλα της… ανάκρισης. Να περιγράψει με μία μόνο λέξη κάθε του συμπαίκτη. Από τον νεαρό Αποστολόπουλο μέχρι τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Και ο Παναγιώτης Ρέτσος μπορεί να δυσκολεύτηκε σε κάποιους, αλλά αν μην τι άλλο ήταν γρήγορος στους περισσότερους.
Ολες οι απαντήσεις του Παναγιώτη Ρέτσου
Kωσταντής Τζολάκης Ποιότητα
Αλέξανδρος Πασχαλάκης Τρελός
Ροντινέι Αστείος
Κίνι Δουλευταράς
Νταβίντ Κάρμο Ψηλός
Αντρέας Ντόι Σκληρός
Φρανσίσκο Ορτέγκα Αργεντίνος
Ομάρ Ρίτσαρντς Ευγενικός
Απόστολος Αποστολόπουλος Γρήγορος
Σαντιάγκο Εσε Δουλευταράς. Και με το παραπάνω αυτός
«Θα κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε ότι η Μονακό θα μπορέσει να ολοκληρώσει τη σεζόν», υποσχέθηκε ο Πρίγκιπας Αλβέρτος για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει η Μονακό.
Γήπεδο που «κόβει την ανάσα», χωρητικότητας 135.000 θέσεων, κατασκευάζεται στο Βιετνάμ, σε ένα έργο που θεωρείται δεδομένο ότι θα αλλάηει τον παγκόσμιο αθλητικό χάρτη.