Στυλίδα: Φωτιά σε τουριστικό λεωφορείο στη εθνική οδό – Κάηκε ολοσχερώς, σώθηκαν οι επιβάτες
Οι καπνοί ξεκίνησαν μέσα στο τούνελ κι ευτυχώς ο οδηγός είχε την ψυχραιμία να το οδηγήσει αρκετά μέτρα μακριά πριν σταματήσει και να ελέγξει την κατάσταση.
Ολοσχερώς καταστράφηκε τουριστικό λεωφορείο που παραδόθηκε στις φλόγες κοντά στο τούνελ της ΠΑΘΕ πάνω από την Στυλίδα. Η φωτιά ξεκίνησε από τη μηχανή και γρήγορά εξαπλώθηκε.
Οι λιγοστοί επιβάτες του αλλά και ο οδηγός το εγκατέλειψαν το λεωφορείο ενώ οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής έσβησαν τις φλόγες.
Η Τροχαία προχώρησε σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με παράκαμψη της κυκλοφορίας στον ΠΑΘΕ Λαμίας Θεσσαλονίκης από τον κόμβο της Αγίας Μαρίνας μέχρι τον κόμβο της Στυλίδας.
Δείτε εικόνες
Σύμφωνα με το lamiareport το λεωφορείο τυλίχθηκε στις φλόγες στο ύψος της σήραγγας Στυλίδας στο ρεύμα προς Ράχες.
Στο λεωφορείο επέβαιναν πέντε επιβάτες αλλοδαποί και ο οδηγός.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά οι καπνοί ξεκίνησαν μέσα στο τούνελ κι ευτυχώς ο οδηγός είχε την ψυχραιμία να το οδηγήσει αρκετά μέτρα μακριά πριν σταματήσει και να ελέγξει την κατάσταση.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.