Ηράκλειο: Μηχανική βλάβη στο καταμαράν «power jet» – Απαγορεύτηκε ο απόπλους
Ποιο δρομολόγιο θα εκτελούσε το καταμαράν «power jet»
Απαγορεύτηκε, λόγω μηχανικής βλάβης, ο απόπλους του επιβατηγού οχηματαγωγού καταμαράν power jet σημαίας Κύπρου από το λιμάνι του Ηρακλείου.
Σύμφωνα με το λιμενικό σώμα το πλοίο θα εκτελούσε το δρομολόγιο για Θήρα – Νάξο – Μύκονο – Πάρο – Νάξο – Ίο – Θήρα και επιστροφή στο Ηράκλειο με 783 επιβάτες, 27 ΙΧ οχήματα και 8 δίκυκλα.
Οι επιβάτες θα προωθηθούν στους προορισμούς τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.
Βλάβη χθες και στο «Κρήτη ΙΙ»
Υπενθυμίζεται ότι χθες ταλαιπωρήθηκαν εξίσου =εκατοντάδες επιβάτες στο λιμάνι του Πειραιά, μετά την απόφαση των αρχών για απαγόρευση απόπλου του επιβατηγού – οχηματαγωγού «Κρήτη ΙΙ».
Το πλοίο θα εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς – Ηράκλειο. Ωστόσο, αυτό δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω βλάβης στην ηλεκτρομηχανή.
Σε αυτό επιβαίνουν 669 επιβάτες και 94 μέλη του πληρώματος. Επίσης, μεταφέρονται 75 ΙΧ, 14 φορτηγά και τέσσερα δίκυκλα.
- Γαύδος: Διάσωση 361 αλλοδαπών από το Λιμενικό
- «Κινείται για τον Αντράντε ο ΠΑΟΚ…»
- Ελένη Παπαδοπούλου: Στην Ευελπίδων ο γιος της που συνελήφθη για τη δολοφονία της – Όταν έλεγε ότι «ήταν ατύχημα από τσιγάρο»
- Νέα Αριστερά για τη λογοκρισία στη Φλώρινα: Μας γυρίζουν στον Μεσαίωνα του Καντιώτη
- Μέσα στη «Φωλιά του Λύκου», το κρυφό αρχηγείο στο δάσος από όπου ο Χίτλερ διεύθυνε τον πόλεμο
- Yπόθεση Νεγκρέιρα: «Η Ρεάλ σκοπεύει να διεκδικήσει αποζημιώσεις από την Μπαρτσελόνα»
- Το παλαιότερο εστιατόριο στον κόσμο συμπλήρωσε 300 χρόνια – Αργοψημένο γουρουνόπουλο και φάντασμα στο κελάρι
- Βαρδούσια: Άκαρπες οι έρευνες για τους τρεις ορειβάτες που αγνοούνται – Εντοπίστηκε το αυτοκίνητό τους
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Χρυσή βίζα: Μειώνονται οι αιτήσεις – Γιατί φρενάρει η ζήτηση [πίνακες]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/11/golden-visa-768x516-1-1-300x300.jpg)
![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)
























































![Χρυσή βίζα: Μειώνονται οι αιτήσεις – Γιατί φρενάρει η ζήτηση [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ot_golden_visa24_1-1200x703-315x220.jpg)













Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442