Ο Πύρρος Δήμας βρέθηκε προσκεκλημένος στην εκπομπή «Πίσω από τις γραμμές». στο Action 24. Ο ολυμπιονίκης της Άρσης Βαρών και υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ, από τις πρώτες κιόλας κουβέντες του αναφέρθηκε στη νέα οικογένεια που δημιούργησε με τη σύζυγό του Αφροδίτη Σκαφιδά.
Ποιο όνομα θα πάρει η νεογέννητη
Ερωτώμενος για το όνομα που θα δώσει στη νεογέννητη κόρη του, ο Πύρρος Δήμας είπε για ακόμα μία φορά πως θα βαφτιστεί με το όνομα της μητέρας του, Ελευθερίας.
Όσο για τα συναισθήματά του τώρα που βιώνει ξανά το θαύμα της ζωής μετά από 4 παιδιά, ο ίδιος παραδέχτηκε:
«Μπορεί να είναι πέμπτο παιδί αλλά είναι σαν να είναι πρώτο. Είναι μεγάλη μας η χαρά, και εμένα και της Αφροδίτης. Χαιρόμαστε πάρα πολύ. Τι να πω;».
Μάλιστα, ο παρουσιαστής της εκπομπής, θέλοντας να το πειράξει είπε ότι ο Πύρρος Δήμας έχει συμβάλλει σημαντικά και στη λύση του προβλήματος του δημογραφικού στην Ελλάδα, προκαλώντας τα γέλια του ίδιου αλλά και των υπολοίπων που ήταν παρόντες στο στούντιο.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας