Ο Ντάνιελ Καστελάνι μίλησε για το ματς, τονίζοντας ότι οι Ερυθρόλευκοι έχασαν από μία πολύ καλή ομάδα, αλλά και ότι η ομάδα του έπαιξε καλά και στα δύο παιχνίδια.
Oι δηλώσεις του Ντάνιελ Καστελάνι:
«Ήταν ένα σκληρό ματς και δεν μπορέσαμε να συνεχίσουμε το ευρωπαϊκό μας ταξίδι. Ωστόσο, χάσαμε από μία πολύ-πολύ-πολύ καλή ομάδα, με σπουδαίο υλικό, που παίζει στο υψηλότερο επίπεδο. Κι όμως, παίξαμε πολύ καλά και στα δύο παιχνίδια. Δεν επιτεθήκαμε πολύ καλά σήμερα, είχαμε ευκαιρίες στην κόντρα επίθεση και δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Μετά το πρώτο σετ, επηρεαστήκαμε και έγινε πιο δύσκολο».
Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο Τόνσεκ Στερν, ο οποίος ανέφερε: «Είναι δύσκολο να πω κάτι, μετά από αυτό το ματς… Το θέλαμε πολύ. Ξέρουμε όλοι πόσο θέλαμε αυτή τη νίκη, ειδικά μετά το πρώτο ματς στην έδρα μας, που κερδίσαμε. Ξεκινήσαμε πολύ καλά το ματς, αλλά στο τέλος και των τριών σετ χάσαμε τη συγκέντρωση μας και έτσι, η Αρκάς πάτησε γκάζι, αφού πήρε αυτοπεποίθηση. Ήμασταν πολύ κοντά, αλλά δυστυχώς, τελείωσε με αυτόν τον τρόπο. Τελειώσαμε, φέτος, με την Ευρώπη και τώρα, πρέπει να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε για τον μεγαλύτερο στόχο μας, το πρωτάθλημα».
Ο Αντρέι Στογιάκοβιτς τρελαίνει… κόσμο στο NCAA με τις επιδόσεις του και πρώην σταρ του NBA τον αποθεώνουν – Τα δεδομένα για το αν θα επιλέξει να αγωνιστεί με την Εθνική Σερβίας ή με την Ελλάδα
Ο Ολυμπιακός επικράτησε άνετα με 21-12 της Βουλιαγμένης και συνεχίζει την ασταμάτητη πορεία του, έχοντας πλέον 20 νίκες σε 20 αγώνες και όντας μόνος πρώτος στη βαθμολογία – Κλείδωσε το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα play offs