Σήμερα (6/2) θα εκδικαστεί στο Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο (CAS) η προσφυγή του Ολυμπιακού κατά της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στις 22 Οκτωβρίου, το οποίο διακόπηκε πριν από μερικούς μήνες στο Καραϊσκάκη για τη Super League.
Η υπόθεση αφορά, συγκεκριμένα, στο παιχνίδι, που δεν ολοκληρώθηκε, και κατακυρώθηκε υπέρ των «πράσινων» (0-3), με του Πειραιώτες να τιμωρούνται επιπλέον με αφαίρεση ενός βαθμού και δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.
Όλα έτοιμα – Πότε βγαίνει απόφαση
Το προκαταρκτικό στάδιο της υπόθεσης ολοκληρώθηκε και μετά την ανταλλαγή έγγραφων το Δικαστήριο της Λωζάνης είναι έτοιμο για την εκδίκαση.
Μάλιστα, ακολουθήθηκε ταχεία διαδικασία για την επίλυση της διαφοράς, προκειμένου να εκδοθεί και η απόφαση το συντομότερο δυνατό με πιθανή ημερομηνία μέσα στον Φεβρουάριο, διότι θα πρέπει να γίνει γνωστή πριν ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.
Να σημειωθεί ότι από την ποινή κεκλεισμένων των θυρών έχει εκτίσει ήδη τη μία αγωνιστική και θα εκτίσει άλλη μία αγωνιστική με τον Αστέρα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης στις 25 Φεβρουαρίου.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
LIVE: Κοπεγχάγη – Νάπολι. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την αναμέτρηση Κοπεγχάγη – Νάπολι για την 7η αγωνιστική της League Phase του Champions League.
LIVE: Τότεναμ – Ντόρτμουντ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την αναμέτρηση Τότεναμ – Ντόρτμουντ για την 7η αγωνιστική της League Phase του Champions League.
LIVE: Σπόρτινγκ – Παρί Σεν Ζερμέν. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την αναμέτρηση Σπόρτινγκ – Παρί Σεν Ζερμέν για την 7η αγωνιστική της League Phase του Champions League.