Την πρόκρισή του στα play in του Eurocup, πριν καν παίξει με την Τρέντο (7/2, 20:00) στο Αλεξάνδρειο, πανηγυρίζει ήδη από απόψε (6/2) και μαθηματικά ο Άρης!
Στα σημερινά ματς έγινε το ένα από τα δύο πράγματα που ήθελε, με τη νίκη της Τουρκ Τέλεκομ στην Πολωνία (70-86 τη Σλατσκ) να του δίνει την πρόκριση στα play in.
Πλέον, το μόνο που κρίνεται αύριο με τους Ιταλούς είναι η θέση που θα καταλάβουν οι Θεσσαλονικείς στον όμιλο. Και αν αυτή θα είναι η 5η ή 6η.
Παράλληλα, ο Άρης ήθελε και ήττα της Ουλμ από την Μπουργκ στη Γαλλία για να διεκδικήσει την 4η θέση, αλλά οι Γερμανοί έκαναν την έκπληξη καθώς επικράτησαν με 81-85.
Σε περίπτωση νίκης θα τερματίσει στην 5η θέση και θα παίξει με μειονέκτημα έδρας στην επόμενη φάση, δηλαδή θα αντιμετωπίσει σε μονό παιχνίδι έναν εκ των Μπανταλόνα, Μπεσίκτας ή Προμετέι.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Ο Μάικ Τζέιμς με ανάρτησή του εξήγησε πως η αποχώρηση του Βασίλη Σπανούλη από τη Μονακό αποτέλεσε κάποιου είδους αφύπνιση για κάποιους παίκτες των Μονεγάσκων.
Η γεωγραφική έκταση, η αύξηση των ομάδων και τα αεροπορικά ταξίδια εκτοξεύουν το ανθρακικό αποτύπωμα του Μουντιάλ – Προβληματισμός για το μέλλον των μεγάλων διοργανώσεων.
Νίκη με την οποία επέστρεψε στην 4η θέση (12-7) πέτυχε οΠΑΟΚ και έχει, πλέον, μια ακόμη εξ αναβολής εκκρεμότητε, αυτήν, εντός έδρας, απέναντι στον Άρη (15/4, εξ’ αναβολής για την 21η αγωνιστική).