Τον δρόμο για την Ελλάδα παίρνει ο Ζοβάνε Καμπράλ. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός τα ξημερώματα της προηγούμενης Πέμπτης (1/2) ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό, αλλά ακόμα δεν έχει έρθει στην Αθήνα, καθώς ήταν στην Ακτή Ελεφαντοστού με την εθνική ομάδα του Πράσινου Ακρωτηρίου για το Κόπα Αφρικα.
Χθες, πραγματοποιήθηκε ο προημιτελικός ανάμεσα στο Πράσινο Ακρωτήρι και την Νότιο Αφρική, με την ομάδα του Ζοβάνε Καμπράλ να χάνει στα πέναλτι (2-1) και να αποκλείεται από τη συνέχεια της διοργάνωσης.
Ο εξτρέμ του Ολυμπιακού ξεκίνησε βασικός και έμεινε στον αγωνιστικό χώρο μέχρι το 87ο λεπτό, όταν αντικαταστάθηκε από τον Μπεντσιμόλ.
Ο αποκλεισμός του Πράσινου Ακρωτηρίου σημαίνει ότι μέσα στα επόμενα 24ώρα ο Ζοβάνε Καμπράλ θα έρθει στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί στις προπονήσεις του Ολυμπιακού και να τεθεί στη διάθεση του Κάρλος Καρβαλιάλ.
Πιθανότατα με ΟΦΗ
O 25χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος ολοκλήρωσε το Κόπα Αφρικα με τέσσερις συμμετοχές και 1 ασίστ στο ενεργητικό του, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 10/2.
Μια ακόμα ποιοτική λύση για τη μεσοεπιθετική γραμμή των Πειραιωτών, που προσθέτουν στο ρόστερ τους έναν ικανότατο εξτρέμ, που μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα στον αγωνιστικό χώρο και να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στους αντιπάλους του. Ο Ζοβάνε Καμπράλ στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν είχε 13 συμμετοχές (2 γκολ) με την Σαλερνιτάνα, όπου αγωνίστηκε ως δανεικός από την Σπόρτινγκ. Ως δανεικός θα αγωνιστεί και στον Ολυμπιακό, αλλά στις συμφωνία των δύο ομάδων υπάρχει και οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο Λουτσέσκου έβγαλε παίκτες ενόψει Ολυμπιακού. Τυπική διαδικασία αποδείχθηκε για τον ΠΑΟΚ το ματς στο Αγρίνιο, όπου «καθάρισε» από το 57’. Δυο γκολ ο Κωνσταντέλιας και 23-2 οι τελικές!
Ο Μέχντι Ταρέμι ήταν αυτός που έφτιαξε το πρώτο γκολ για τον Ολυμπιακό στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στον Ατρόμητο και αυτός που πέτυχε και το δεύτερο στην επανάληψη, μετά από μια ακόμη έξοχη προσπάθεια δείγμα της τεράστιας κλάσης του.
Ο Ολυμιακός άνοιξε το σκορ στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου, με τον Μέχντι Ταρέμι να μοιράζει την ασίστ έπειτα από εξαιρετική ενέργεια και τον Ζέλσον Μαρτίνς να σκοράρει με κοντινή προβολή.
Η Μάντσεστερ Σίτι δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στην αδύναμη Έξετερ, βάζοντάς της δέκα γκολ (10-1) με το νέο της μεταγραφικό απόκτημα, Αντουάν Σεμένιο να καταγράφει γκολ και ασίστ στο ντεμπούτο του.