Την προετοιμασία του για το ντέρμπι κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο Ολυμπιακό στην άδεια «Λεωφόρο» ολοκληρώνει ο Παναθηναϊκός.
Με το ρολόι να μετράει αντίστροφά για την σέντρα της σπουδαίας αναμέτρησης, ο Φατίχ Τερίμ καλείται να αποφασίσει για την αρχική ενδεκάδα που θα παρατάξει απέναντι στους ερυθρόλευκους.
Η ενδεκάδα που ετοιμάζει
Το όνομα κάτω από τα δοκάρια έχει «κλειδώσει» με τον Ντραγκόφσκι να παίρνει γάντια βασικού για ακόμη μια αναμέτρηση. Στο κέντρο της άμυνας ο Ούγκο θα έχει παρτενέρ του λογικά τον Γεβντάι, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται το ενδεχόμενο να βρεθεί εκεί ο Ακαϊντίν. Στα δύο άκρα της άμυνας οι Κώτσιρας και Μλαντένοβιτς.
Στα χαφ αναμένεται να ξεκινήσει η τριάδα Αράο, Τσέριν, Μπακασέτα. Στα δεξιά της επίθεσης η παρουσία του Μαντσίνι θεωρείται βέβαιη, ενώ για το αριστερό «μάχη» θα δώσουν οι Αϊτόρ και Μπερνάρ. Τέλος όσον αφορά την κορυφή της επίθεσης όλα θα ξεκαθαρίσουν από την σημερινή προπόνηση και από το αν ο Φώτης Ιωαννίδης θα καταφέρει να βγάλει ολόκληρο το πρόγραμμα.
Σε διαφορετική περίπτωση ο Γερεμέγεφ είναι αυτός που θα πάρει φανέλα βασικού, μιας και ο Σπόραρ βρίσκεται στα «πιτς».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Ο Πανιώνιος δημιούργησε ένα υπέροχο βίντεο και μέσα σε δύο λεπτά στέλνει το μήνυμα για το πώς πρέπει να είναι το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός και πώς οι γονείς πρέπει να στέκονται δίπλα στα παιδιά που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στα γήπεδα.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε από τον Τόμας Μάχατς στον δεύτερο γύρο του Australian Open και μετά τον αποκλεισμό του δήλωσε απογοητευμένος από την πορεία του, ενώ παραδέχθηκε και την ανωτερότητα του Τσέχου.
Η Γιουβέντους νίκησε 2-0 τη Μπενφίκα το βράδυ της Τετάρτης και εξασφάλισε την πρόκριση στα πλέι-οφ του Champions League, όμως ο Λουτσιάνο Σπαλέτι είχε να... διαχειριστεί και τους «προπονητές της εξέδρας», συμμετέχοντας σε έναν διάλογο που θύμισε ελληνικό τοπικό πρωτάθλημα.