Έγκλημα στην Χαλκίδα: Εικόνες ντοκουμέντο – Καλεσμένη στον γάμο του 43χρονου η δράστις
Η 39χρονη και ο σύζυγος της, φαίνεται να χορεύουν και να περνάνε καλά με το ζευγάρι ενώ όλα μεταξύ τους φαίνονται καλά.
Παγωμένη παραμένει η τοπική κοινωνία της Χαλκίδας με τη δολοφονία του 43χρονου ξυλουργού.
Ο 43χρονος ξυλουργός διατηρούσε στενή φιλία με τον σύζυγο της 39χρονης από την παιδική τους ηλικία και κατάγονταν από το ίδιο χωριό.
Η δράστις, όπως φαίνεται και από αποκαλυπτικές φωτογραφίες, ήταν καλεσμένη στον γάμο του 43χρονου τον Ιούλιο 2021.
«Υπήρχε η ενόχληση από τη γυναίκα αυτή κι εγώ συμβούλεψα τον αδερφό μου να πάει στο δικηγόρο.
Η 39χρονη και ο σύζυγος της, φαίνεται να χορεύουν και να περνάνε καλά με το ζευγάρι ενώ όλα μεταξύ τους φαίνονται καλά.
Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί αυτό που θα ακολουθούσε.

Η δράστις στον γάμο του θύματος τον Ιούλιο του 2021

Η δράστις στον γάμο του θύματος τον Ιούλιο του 2021
«Του είχα πει να πάει σε δικηγόρο»
Ο δικηγόρος της οικογένειας του 43χρονου αποκάλυψε μάλιστα ότι πριν από έναν χρόνο το θύμα τον είχε επισκεφθεί στο γραφείο του, εν γνώση της συζύγου του του συζύγου της 39χρονης, και ζητώντας να ληφθούν ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της ώστε να σταματήσει να τον παρενοχλεί.
Ο αδερφός του θύματος που δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του με δεκάδες μαχαιριές στην Χαλκίδα μίλησε στο Live News.
Συγκλονισμένος ακόμα από την φρικτή δολοφονία του αδελφού του, ο Θοδωρής προσπαθεί να μείνει δυνατός για να στηρίξει τόσο την μητέρα τους όσο και την σύζυγο του 43χρονου που είδε από το μπαλκόνι της να δολοφονούν τον άντρα της.
Ερωτηθείς ο αδελφός του θύματος πώς οδηγήθηκε η 39χρονη στην αποτρόπαια πράξη απάντησε: «Δεν με ενδιαφέρει να μπω στο μυαλό ενός δολοφόνου».
Και συμπλήρωσε ο ίδιος: «Υπήρχε η ενόχληση από τη γυναίκα αυτή κι εγώ συμβούλεψα τον αδερφό μου να πάει στο δικηγόρο. Θα γνώριζα αν συνέβαινε κάτι στον αδερφό μου, ήμασταν φίλοι».
- Δεκάδες πολιτικοί κρατούμενοι «σαπίζουν» στις φυλακές του Ελ Σαλβαδόρ, καταγγέλλει από ΜΚΟ
- Pierra Creta: Αυθεντική εμπειρία ορεινής Κρήτης με σκι στον Ψηλορείτη
- Σκόπελος: Το νησί της Ευρώπης που διατηρεί ακόμη την ταυτότητα του
- Εθελοντισμός: Η ελπίδα για μια καλύτερη ζωή για τα αδέσποτα ζώα
- Ο πόλεμος στο Ιράν και ο θαυμασμός για τη βαναυσότητα
- Με συλλογικό «μπλιαχ» στον Τιμοτέ Σαλαμέ απαντούν καλλιτέχνες της όπερας και του μπαλέτου – Τι είπε
- Το Μαρόκο ανακοίνωσε τον Μοχάμεντ Ουαμπί: Ο νέος προπονητής του Ελ Κααμπί
- BHMAGAZINO – Women’s Era: Αυτή την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 06.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/andrey-novik-hc9Rwbma-Jk-unsplash-1-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442