Σεισμική δόνηση 3,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σύμφωνα με τη μέτρηση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Αστεροσκοπείου Αθηνών, καταγράφηκε λίγα λεπτά πριν τις 9.30 το βράδυ της Τετάρτης, στη θαλάσσια περιοχή νότια του νομού Ηρακλείου στην Κρήτη.
Σύμφωνα πάντα με το Γεωδυναμικό, το επίκεντρο της δόνησης ήταν στα 22 χιλιόμετρα νότια από τον Τσούτσουρα και το εστιακό βάθος μετρήθηκε στα 15,3 χιλιόμετρα.
Σεισμός στην Ιαπωνία
Στο μεταξύ ο απολογισμός των θυμάτων του πολύ ισχυρού σεισμού που έπληξε σκληρά την κεντρική Ιαπωνία προχθές Δευτέρα, ανήμερα την Πρωτοχρονιά, αυξήθηκε στους 62 νεκρούς, κατά νεότερη καταμέτρηση που δημοσιοποιήθηκε από τις αρχές.
Αξιωματούχος στον νομό Ισικάουα, που μίλησε στο Γαλλικό Πρακτορείο αλλά δεν θέλησε να κατονομαστεί, αναφέρθηκε σε «62 νεκρούς» και πάνω από 300 τραυματίες, περίπου 20 από τους οποίους βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας