Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χέρβο Κόλιανιν, μίλησε για την «τιτανομαχία» με την ιταλική ομάδα στη Γένοβα και έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.
Την Τρίτη (17/10) το βράδυ, η ομάδα πόλο του Ολυμπιακού ηττήθηκε στις λεπτομέρειες (12-11) από την πρωταθλήτρια Ευρώπης -τα τρία τελευταία χρόνια- Προ Ρέκο στην Ιταλία, για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χέρβο Κόλιανιν, μίλησε για την «τιτανομαχία» με την ιταλική ομάδα στη Γένοβα και έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση: «Είμαστε σε καλό δρόμο, συνεχίζουμε δυνατά».
Αναλυτικά, ο κόουτς των νταμπλούχων Ελλάδας δήλωσε: «Ένα υπέροχο ματς, σε μια υπέροχη ατμόσφαιρα. Νομίζω, ότι κάναμε πάρα πολλά ατομικά λάθη και αν δεν τα κάναμε, θα είχαμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα.
Είχαμε καλές στιγμές και πρέπει να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε αυτές τις στιγμές όσο το δυνατόν περισσότερο. Σίγουρα, δεν είναι εύκολο να παίζεις κόντρα σε μία ομάδα και έναν αντίπαλο τόσο υψηλού επιπέδου, αλλά εμείς δείξαμε ότι μπορούμε.
Δεν εκμεταλλευτήκαμε την ευκαιρία για κάτι καλύτερο και τώρα, στον δεύτερο γύρο, πρέπει να είμαστε πολύ καλύτεροι. Η ομάδα έδωσε τον καλύτερό της εαυτό και νομίζω, ότι στο τέλος δεν είχαμε την δύναμη να πάρουμε κάτι παραπάνω. Είμαστε σε καλό δρόμο, συνεχίζουμε δυνατά».
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
«Παλικάρι» η Νιούκαστλ, έπαιζε πάνω από 50 λεπτά με δέκα παίκτες, αλλά κατέκτησε σπουδαία νίκη με γκολ του Όσουλα στο φινάλε, επικρατώντας με 2-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας για 7η φορά στην Ιστορία της και πρώτη μετά το 2020, όταν και κατέκτησε το δεύτερο τρόπαιό της στη διοργάνωση, προκρίθηκε η Ρεάλ Σοσιεδάδ.
Με ένα γκολ του Σάκα η Άρσεναλ πέρασε από την έδρα της Μπράιτον με 1-0 και άφησε επτά βαθμούς πίσω τη Μάντσεστερ Σίτι. Εμφατικό διπλό με φόντο την τετράδα για την Τσέλσι, νίκη-ανάσα για τη Γουέστ Χαμ.