Αυγέρη: Κριτική σε Αυτιά για τον «στρατιώτη» Κασσελάκη – «Ακούει πολύ Χιώτη»
Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ στα όσα είπε ο παρουσιαστής για τη θητεία του Στέφανου Κασσελάκη στον ελληνικό στρατό.
Στο στόχαστρο της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Δώρας Αυγέρη βρέθηκε ο δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς.
Αιτία ήταν η αναφορά του στο στρατόπεδο που πρόκειται να παρουσιαστεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης και το… γυμναστήριο που περιλαμβάνει το στρατόπεδο της Θήβας.
«Ακούει πολύ Χιώτη» το σχόλιο της Δώρας Αυγέρη για τον Γιώργο Αυτιά
Ωστόσο, η κυρία Αυγέρη με την ανάρτησή της επιλέγει να τονίσει ότι δεν είναι το πρώτο περιστατικό προς το πρόσωπο του κ. Κασσελάκη από τον ίδιο όμιλο, καθώς είχαν προηγηθεί τα σχόλια του Βασίλη Χιώτη από το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.
Η ανάρτηση της Δώρας Αυγέρη:
«Ο Γιώργος Αυτιάς ακούει πολύ Χιώτη», αναφέρει σε ανάρτησή της στο Twitter η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Δώρα Αυγέρη.
Ο Γιώργος Αυτιάς ακούει πολύ Χιώτη #Αυτιάς#Χιώτης #ΣΚΑΪ#Ομοφοβία
— THEODORA AVGERI (@davgeri) October 14, 2023
Κασσελάκης: Ας συνεχίσει να προσβάλλει το στράτευμα και τη νοημοσύνη μας από το σπίτι του
Τη δική του απάντηση στα όσα ανέφερε ο Γιώργος Αυτιάς πήρε και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης που υποστήριξε ότι ο δημοσιογράφος δεν μπορεί να ειρωνεύεται το στράτευμα.
Ο κ. Κασσελάκης σημείωσε σε παρέμβαση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μεταξύ άλλων ότι «οποιοσδήποτε δημοσιογράφος σε οποιοδήποτε ΜΜΕ ανεπτυγμένης ευρωπαϊκής χώρας έκανε τέτοιου είδους σχόλια, θα βρισκόταν εκτός την επόμενη ώρα» και πως «ο ΣΚΑΪ έδειξε σωστά εταιρικά αντανακλαστικά στην περίπτωση του κ. Χιώτη», καλώντας τον σταθμό «να συνεχίσει, ξεριζώνοντας την κουλτούρα διακρίσεων και ομοφοβίας που, όπως φαίνεται, διακατέχει κορυφαία δημοσιογραφικά στελέχη του».
«Ο κ. Αυτιάς ας συνεχίσει να προσβάλλει με γελάκια και υπονοούμενα τους φαντάρους, το στράτευμα και τη νοημοσύνη μας από το σπίτι του» καταλήγει η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη.
Στη Θήβα υπάρχει ένα στρατόπεδο για νεοσύλλεκτους.
Στο στρατόπεδο υπάρχει ένα γυμναστήριο.
Ένας απόδημος επιστρέφει στην πατρίδα του και πηγαίνει να υπηρετήσει τη θητεία του.Ποια είναι η προφανής πρώτη ερώτηση στο μυαλό όλων;
«Τι μέλλει γενέσθαι μέσα στο γυμναστήριο;».
Όχι, δεν… pic.twitter.com/M6z1M1nqLa— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) October 14, 2023
- Φοινικούντα: «Μίλαγα με τον αδελφό μου & έμαθα από τα σάιτ ότι τον δολοφόνησαν» λέει ο αδερφός του επιστάτη
- Αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια για τις ΜμΕ η Τεχνητή Νοημοσύνη
- Ουκρανία: Λάρι Φινκ και Τζάρεντ Κούσνερ κυρίαρχοι στο παιχνίδι της ανοικοδόμησης
- Google: Απευθείας ηχητική μετάφραση στα ακουστικά ήχου με τη βοήθεια της AI
- Αποκαλύψεις από τον Ρούνεϊ: «Δέχτηκα θανατικές απειλές όταν πήγα από την Έβερτον στη Γιουνάιτεντ»
- Ζουγανέλη: «Ο νόμος ισχύει για όλους» – Η ανάρτηση μετά την αφαίρεση διπλώματος για αλκοόλ
- Lloyd’s List: Μαρινάκης και Αγγελικούση στην κορυφή – 17 Έλληνες στο top 100 της παγκόσμιας ναυτιλίας
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)


















































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)




![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)





















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442