Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βασίλης Χιώτης: Σάλος με ομοφοβικό αστείο για τον Κασσελάκη - Η Καλαμάτα και τα σύκα

Βασίλης Χιώτης: Σάλος με ομοφοβικό αστείο για τον Κασσελάκη – Η Καλαμάτα και τα σύκα

Ο Βασίλης Χιώτης σχολίασε την κατάταξη του Στέφανου Κασσελάκη στον στρατό και θεώρησε σκόπιμο να κάνει σεξιστικό και ομοφοβικό χιούμορ.

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει το ομοφοβικό σχόλιο του διευθυντή του ΣΚΑΪ 100,3, Βασίλη Χιώτη για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη.

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Μια του Νότη, δυο του Χιώτη», ο Βασίλης Χιώτης σχολίασε την κατάταξη του κ. Κασσελάκη στον στρατό και θεώρησε σκόπιμο να κάνει ένα σεξιστικό και στην καλύτερη περίπτωση χυδαίο και κακόγουστο χιούμορ πετώντας ένα ομοφοβικό υπονοούμενο, καθώς όπως είπε γελώντας πως στην «Καλαμάτα βγάζουν καλά σύκα».

Μάλιστα σε αυτήν την τοποθέτηση παρενέβη ο Νότης Παπαδόπουλος, καλώντας τον Βασίλη Χιώτη να «μαζευτεί».

«Φαντάρος λέει θα πάει 9 ή 11 Νοεμβρίου λέει ένας φίλος. Νομίζω στην Καλαμάτα», είπε ο Νότης Παπαδόπολος. Τότε ο Βασίλης Χιώτης σχολίασε: «Άρα τι σώμα θα είναι; Τεθωρακισμένα; Μηχανικό; Δεν θυμάμαι τι είναι στην Καλαμάτα. Επειδή βγάζουν καλά σύκα θα πάει στην Καλαμάτα».

«Έλα, μαζέψου!», είπε ο Νότης Παπαδόπουλος και ο Βασίλης Χιώτης συνέχισε: «Για ρε βγάζει; Μαντήλια και σύκα δεν βγάζει;».

«Κανείς δεν σιχαίνεται τον Βασίλη Χιώτη όσο ο Βασίλης Χιώτης!»

Χιώτης: «Έκανα φάουλ»

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε με το αστείο στο οποίο δεν γέλασε κανείς, ο κ. Χιώτης έκανε λόγο για επιθέσεις σε βάρος του και αναγκάστηκε να «μαζευτεί» και να ανασκευάσει με ανάρτησή του, κάτι που όμως δεν φαίνεται να βελτίωσε και πολύ τα πράγματα για τον ίδιο. Αντιθέτως, μάλλον τα έκανε τα χειρότερα.

Σε ανάρτησή του στο Χ (πρώην Twitter), ο διευθυντής του ΣΚΑΪ 100,3, υποστήριξε ότι το σχόλιο του ήταν «απερίσκεπτο» και ότι «έκανε φάουλ».

Ακόμα σημείωσε πως «τιμάει και σέβεται τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ» και ότι «σιχαίνεται κάθε ομοφοβικό σχόλιο κι όσους τα κάνουν», κάτι που όμως δεν φάνηκε στην πράξη.

Αναλυτικά η ανάρτηση

«Επειδή βλέπω ότι μου επιτίθενται ορισμένοι για ένα σχόλιο που έκανα και που ομολογώ οτι ήταν απερίσκεπτο, αποσαφηνίζω: Τιμώ τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και καμιά πρόθεση δεν είχα τον προσβάλλω. Σιχαίνομαι κάθε ομοφοβικό σχόλιο κι όσους τα κάνουν. Έκανα φάουλ…».

Ενδεικτικά κάποια tweet

Μάλιστα ο κ. Χιώτης λέγοντας πως σιχαίνεται τα ομοφοβικά σχόλια έκανε πολλούς χρήστες να ερμηνεύσουν τη δήλωσή του και να αναφέρουν πως είναι σαν να παραδέχεται ότι σιχαίνεται τον ίδιο του τον εαυτό.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024