Ο δημοσιογράφος του αθλητικού ρεπορτάζ και παρουσιαστής του MEGA, μίλησε για το τροχαίο που είχε το 2001 και τη βοήθεια που έδωσε απλόχερα ο αείμνηστος προπονητής στην οικογένειά του.
Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος είπε ότι μετά το ατύχημα που είχε με το αυτοκίνητό του στο Ελληνικό, ενώ δεν ήταν φίλοι, ο Γιάννης Ιωαννίδης βρέθηκε στο νοσοκομείο και συμπαραστεκόταν στους γονείς του και στους συγγενείς του.
Αργότερα, πήγε να τον επισκεφτεί στο πατρικό του και τότε ο δημοσιογράφος τον ρώτησε για ποιο λόγο βρέθηκε κοντά του εκείνην τη δύσκολη περίοδο.
Η απάντησή του ήταν: «Άξιζε να ζεις, είσαι καλός άνθρωπος και οι καλοί άνθρωποι πρέπει να είναι ανάμεσά μας».
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας