Wimbledon: «Καθάρισε» εύκολα στην πρεμιέρα ο Τζόκοβιτς (vid)
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς νίκησε εύκολα με 3-0 σετ τον Πέδρο Κατσίν, παίρνοντας το εισιτήριο για τον 2ο γύρο του Wimbledon.
Νικηφόρα ξεκίνησε την προσπάθεια να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Wimbledon ο Νόβακ Τζόκοβιτς.
Ο Σέρβος δυσκολεύτηκε μόνο στο τρίτο σετ απέναντι στον Πέδρο Κατσίν, τον οποίο νίκησε με 3-0 μετά από 2 ώρες και 17 λεπτά, παίρνοντας χωρίς να «ιδρώσει» το εισιτήριο για τον 2ο γύρο του 3ου Grand Slam της σεζόν.
Ο «Νόλε» πήρε πολύ εύκολα τα δύο πρώτα σετ με 6-3, 6-3 και στο τρίτο χρειάστηκε το τάι μπρέικ για να κλείσει το ματς με 7-6 (4).
Παρά τις διακοπές που σημειώθηκαν στη διάρκεια του αγώνα, εξαιτείας της βροχής, ο 36χρονος Σέρβος δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα από το νο68 της παγκόσμιας κατάταξης.
Έφτασε άνετα στην 87η νίκη του στο κορτ του All England Club, επί συνόλου 97 αγώνων που έχει δώσει, ενώ η σημερινή ήταν η 29η διαδοχική.
Ο «Νολε» επέκτεινε, παράλληλα, το απίστευτο σερί νικών που «τρέχει» σε Grand Slam τουρνουά, φτάνοντας τις 22, καθώς έχει κατακτήσει κάθε major στο οποίο έχει αγωνιστεί από πέρσι τέτοια εποχή (Wimbledon, Australian Open, Roland Garros).
Την Τετάρτη (5/07) απέναντι στον Τζόρνταν Τόμπσον θα επιδιώξει να πετύχει την 350η νίκη του σε τουρνουά Grand Slam.
Up and running.@DjokerNole records his 29th consecutive match win at #Wimbledon, beating Pedro Cachin 6-3, 6-3, 7-6(4) pic.twitter.com/W78EBnwtzi
— Wimbledon (@Wimbledon) July 3, 2023
- Χαμός στις ΗΠΑ με τον Λεμπρόν Τζέιμς
- Μεγάλη αλλαγή στον κανονισμό του οφσάιντ προανήγγειλε ο Ινφαντίνο – Πώς θα αλλάξει το ποδόσφαιρο
- «Ο Γιαμάλ είναι ο παίκτης του μέλλοντος»
- Τζολάκης και Ποντένσε είχαν 100% επιτυχία στο challenge του Ολυμπιακού για τη Euroleague! (vid)
- Ο Έμερι θέλει να πιάσει στον… ύπνο την Άρσεναλ
- Ολυμπιακός – ΟΦΗ: Η ενημέρωση των «ερυθρόλευκων» για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια του Betsson Super Cup
- Ο πυγμάχο, Άντονι Τζόσουα ενεπλάκη σε τροχαίο με δύο νεκρούς (vid+pics)
- Αρτέτα: «Θέλουμε φρούριο το Emirates, κάθε αντίπαλος να υποφέρει»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 29.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ken-cheung-yHST1WmTqzI-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442