Όλα για τη Ζωή μας: Ο φόβος της δέσμευσης και οι διατροφικές απολαύσεις στο επίκεντρο
Τι θα δούμε το πρώτο σαββατοκύριακο του Ιουλίου.
Η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» ασχολείται με θέματα που μας απασχολούν όλους και μας μαθαίνει να ακούμε τις βαθύτερες ανάγκες του σώματος και της ψυχής μας.
Το Σάββατο 1 Ιουλίου στις 08:50 στο MEGA
Ο φόβος της δέσμευσης, αυτή η σύγχρονη μάστιγα των ανθρώπινων σχέσεων μπαίνει στο μικροσκόπιο.
Στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη φιλοξενείται η δημοσιογράφος Νανά Ηλιοπούλου, η οποία με αφοπλιστική ειλικρίνεια μιλά για το τυχαίο γεγονός στη ζωή της που την έκανε να συνειδητοποιήσει τον φόβο δέσμευσης που την ταλαιπωρεί και τα λάθη που έχει κάνει στο παρελθόν στις ερωτικές της σχέσεις εξαιτίας αυτού ακριβώς του φόβου.
Επίσης, στην εκπομπή μαθαίνουμε αν υπάρχει ασφαλές μαύρισμα στον ήλιο και ενημερωνόμαστε για τη διατροφική αξία των ροφημάτων που καταναλώνουμε τους καλοκαιρινούς μήνες.
Την Κυριακή 2 Ιουλίου στις 08:50 στο MEGA
Τα τηγανητά, αυτή η ένοχη διατροφική απόλαυση, έχει την τιμητική της. Πολλά έχουν ειπωθεί για τις αρνητικές επιπτώσεις που έχουν όχι μόνο στο σωματικό βάρος, αλλά και στην υγεία.
Στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» ειδικοί εξηγούν με ποια συχνότητα μπορούμε να τα καταναλώνουμε, πώς αυτά μπορεί να γίνουν πιο υγιεινά και μιλούν για τους νέους εναλλακτικούς τρόπους που μοιάζουν με τηγάνισμα αλλά δεν είναι τόσο επιβαρυντικοί. Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι η δημοσιογράφος Άννα Ζηρδέλη, η οποία δηλώνει φανατική οπαδός των τηγανητών και ειδικά της ασυναγώνιστης τηγανητής πατάτας.
Στις υπόλοιπες ενότητες της εκπομπής ασχολούμαστε με την αξία τού να μαθαίνουμε διαρκώς καινούρια πράγματα και πληροφορούμαστε για ασκήσεις που βοηθούν στην καύση του λίπους.
«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ»
ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 08:50
#OlaGiaTiZoiMas
- Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη: Ο μεγάλος όγκος των υδάτων υπερέβη προσωρινά τις δυνατότητες των υποδομών
- Προειδοποίηση για την κακοκαιρία Byron: «Δεν έχει τελειώσει» – Οι επτά περιοχές που θα σαρώσει
- Πληθαίνουν οι ενδείξεις – Το εμβόλιο του έρπητα ζωστήρα δείχνει να προστατεύει από την άνοια
- World Athletics: Τέλος στην αδικία των διαδρόμων
- Αλέξανδρος Κοψιάλης: «Είμαι 120 κιλά, άμα συνεχίσω θα φράξουν όλα»
- Gen Alpha μεγαλώνει στο χάος της παραπληροφόρησης – Ενημερώνεται, δυσπιστεί, αγχώνεται για το μέλλον
- Κεντρική Μακεδονία: Στα αγροτικά μπλόκα στην Κεντρική Μακεδονία κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ
- Δύο ξεχωριστές εκδηλώσεις του Δήμου Πειραιά για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442