Δέσποινα Μοιραράκη: Η μεγάλη αποκάλυψη για την προσωπική ζωή της
Δείτε όλα όσα είπε...
Στον καναπέ του «Στούντιο 4» κάθισε το απόγευμα της Τετάρτης η Δέσποινα Μοιραράκη.
Η γνωστή επιχειρηματίας και παρουσιάστρια μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον πρώτο της σύζυγο και τις δύσκολες στιγμές που βίωσε δίπλα του.
«Αυτό ήταν σκανδαλώδες»
«Εγώ παντρεύτηκα πολύ μικρή – 16 στα 17 ήμουν – από πολύ μεγάλο έρωτα την εποχή εκείνη και επειδή είχα μείνει ορφανή από 6 ετών, είδα τον πρώτο μου άντρα ως πατρική φιγούρα, τον είδα προστάτη μου. Με περνούσε 17 χρόνια, τα εξοχικά μας ήταν δίπλα-δίπλα και έτσι γεννήθηκε αυτός ο έρωτας. Τότε εκείνος ήταν παντρεμένος με παιδάκι» εξομολογείται η Δέσποινα Μοιραράκη.
«Ήταν πολύ σκανδαλώδες αυτό, ειδικά για εκείνη την εποχή. Είναι κάποια πράγματα που τώρα τα σκέφτομαι και λέω ότι δεν θα τα έκανα. Αυτό, ας πούμε, τώρα δεν το έχω ξαναπεί, βγήκε εδώ μέσα από εσάς», παραδέχεται η γνωστή επιχειρηματίας για τον πρώτο της σύζυγο.
«Το είχα πει και στον δεύτερό μου σύζυγο ότι ήταν ένας έρωτας της παιδικότητάς μου, το είχα ανάγκη. Είχα ανάγκη την πατρική φιγούρα, την προστασία, τη φροντίδα και, επειδή ήταν και μεγαλύτερός μου, αυτό μου το παρείχε.
Διαφώνησε όλο μου το σόι για αυτό τον γάμο την εποχή εκείνη και ήταν λίγο πάλη. Πιστεύω ότι και εκείνος με αγάπησε, γιατί ήταν παντρεμένος και πήρε διαζύγιο για να μπορέσουμε να παντρευτούμε. Μάλιστα, το παιδάκι που είχε από τον πρώτο του γάμο είναι το παιδί που έχω μέχρι σήμερα, ο τρίτος γιος» αναφέρει αμέσως μετά η Δέσποινα Μοιραράκη.
«Λέω ότι ‘πιστεύω ότι κι εκείνος με αγάπησε’, γιατί στην πορεία της κοινής μας ζωής αυτά που μου έκανε δεν μπορώ να πιστέψω ότι τα κάνει ένας άνθρωπος στη γυναίκα του παιδιού του. Αυτό θα έπρεπε να το είχε σεβαστεί και να ήταν καλύτερος στη συμπεριφορά του» καταλήγει στην περιγραφή της η Δέσποινα Μοιραράκη.
Δείτε όσα είπε…
- Συναγερμός για μεγάλη πυρκαγιά σε εργοστάσιο στις Αχαρνές
- Γροιλανδία: ΕΕ και Βρετανία δεσμεύονται για την κυριαρχία της Δανίας, λέει η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Ελαφρύτερα εκκαθαριστικά
- Δεκατρία σιδηροδρομικά δυστυχήματα με νεκρούς στην Ισπανία από τις αρχές του αιώνα
- Συρία: Ο επικεφαλής των κουρδικών δυνάμεων επιβεβαιώνει τη συμφωνία εκεχειρίας που ανακοίνωσε ο αλ Σάρα
- Η Γερμανία ζητά απάντηση από την ΕΕ στους νέους δασμούς του Τραμπ και θέτει θέμα για την εμπορική συμφωνία
- Ιαπωνία: Η μεγαλύτερη εταιρεία σάλτσας σόγιας αποκτά …γεύση για deals
- Αερομεταφορές: Η κούρσα για την επόμενη γενιά κινητήρων τζετ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)

















![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [18.01 – 24.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/POSTER-copy-7-315x220.jpg)



![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)




















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442